Dolar 32,6014
Euro 34,8276
Altın 2.504,60
BİST 9.464,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 18°C
Sal 23°C

Her Sel Sonrasında Siyasiler Halkı Neden Ziyaret Eder ? Dinlemek İçin mi ?

Her Sel Sonrasında Siyasiler Halkı Neden Ziyaret Eder ? Dinlemek İçin mi ?
28 Haziran 2022 21:48
330
A+
A-

ALET İŞLER EL ÖVÜNÜR…

 

TABİİ Kİ GEÇMİŞ OLSUN DEMEK ÇOK ÖNEMLİ 

 

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, sağanak yağış nedeniyle selden zarar gören Topçalı ve Hamzafakıhlı Mahallelerine giderek vatandaşlara “Geçmiş olsun” temennisinde bulundu.

HELE İNCELEME VE TESPİT YAPMAK DAHA ÖNEMLİ

İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, yaptığı açıklamasında, “Kuvvetli sağanak yağışlardan etkilenen mahallelerimizi ziyaret ederek inceleme ve tespitlerimize devam ediyoruz.

Bu kapsamda Topçalı ile Hamzafakıhlı Mahallemizde selden zarar gören vatandaşlarımız ve muhtarlarımız ile görüşerek ‘geçmiş olsun’ dileklerimizi ilettik.

ZARARI KARŞILAYACAKMISINIZ?

Sel afetinden hasar gören ev ve arazi sahipleriyle istişarelerde bulunarak, zararlarıyla ilgili bilgi aldık” ifadelerini kullandı.

YOLU İLÇE BAŞKANI VE EKİBİ AÇIYOR SANKİ 

Bölücek, Yaraşlı Yörük, Çaylıoğlu köylerinde de selzedelerin yanında olan Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, kapalı olan yolların açılması kapsamında da çalışmalarını sürdürdü.

Bozkurt yapılan çalışmalarla ilgili olarak yayınladığı sosyal medya mesajında “Bölgemizde yaşanan yoğun yağmur sebebi ile Heyelan oluşan Kaymaklar Köyü ile Velidağ Köyü yollarında oluşan göçükler Özel idare ekiplerimiz tarafından yapılarak ulaşıma açılmıştır.

Yaşanan yoğun yağmur sebebi ile Heyelan oluşan, A. Sofular Köyü gurup yolu, Vakıf Köyü yolu, Hasbeyler Köyü yolu ve Yalnızçam Köyü yolu olmak üzere köylerimizin hepsine Özel idare ekiplerimiz tarafından müdahale edilerek yollarımız ulaşıma açılmıştır.

EKİPLER AÇTI ALKIŞI KENDİNE SAYDI VE ŞİMDİDE AÇANLARA TEŞEKÜR EDİYOR ..

Var gücümüz ile 24 saat çalışmaya devam ediyoruz. Alacabük Köyü Kapançatı mevkii kapanan ana yolu Özel idare ekiplerimiz tarafından kısa zamanda trafiğe açıldı. Bu zor günlerde 24 saat çalışan özel idare ekiplerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.