Dolar 32,3697
Euro 34,9616
Altın 2.325,62
BİST 9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 16°C

Herkes Hayalinin Takımına Para Döktü Akın Katı Geleceğin Başkanlığına Adım Attı!

Herkes Hayalinin Takımına Para Döktü Akın Katı Geleceğin Başkanlığına Adım Attı!
10 Eylül 2022 13:29
460
A+
A-

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESİ KULÜBÜ’NDEN DAYANIŞMA, DESTEK, BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ 

Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübü tarafından dayanışma, destek, birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi.
Yeni sezon hazırlıkları devam eden Kdz.Ereğli Ereğli Belediyespor için, sezon öncesi düzenlenen dayanışma gecesinde, kulüp yöneticileri, sporcular, iş insanları ve çok sayıda izleyici kulübümüze destek olmak için bir araya gelirken, ünlü sanatçı Cevher’in harika performansı ile unutulmaz bir gece geçirdiler.

BELEDİYE BAŞKANI VE KULÜP BAŞKANI POSBIYIK; TARİHE BİR ANI DÜŞÜRMEK İSTİYORUZ.

Gecede birlik ve beraberlik vurgusu yaparak konuşmasına başlayan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, “Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübümüzü üst lige çıkartmak, spor branşlarında çocuklarımızın, gençlerimizin başarısı için büyük katkıda bulunuyoruz. Bu takıma destek olan iş adamlarımız var. Ama ilk 500 değil, orta ölçekli iş adamları destek veriyor. Basketbolda, voleybolda, Kadın-Erkek futbolda, güreşte ve birçok spor branşlarıyla biz uğraşıyoruz. Ayakkabısından, formasına, seyahat ettikleri yerlere, kamplara kadar siz yürekli insanların sayesinde bunu yapıyoruz. İlçemizdeki büyük sanayi kuruluşları ısrarla yardım etmiyorlar. En büyük fabrikalar bu memlekette, bu memleketin havasını da kirletiyorlar. O kendi müesseselerinde çalışan insanlarının çocuklarına ve gençlere biz sahip çıkıyoruz, onların masraflarını biz karşılıyoruz. Ama o büyük fabrikalardan ses seda yok. Durmadan Ereğli’den almak, para kazanmak yukarılara göndermek. Bütün amaçları bu maalesef. Burada bizi desteklemek için gelen, Kdz.Ereğli Belediyespor destekçilerine, bu akşam bu fedakarlığı yapan çok değerli arkadaşlarımıza özerlikle şükranlarımı sunmak istiyorum. Çok teşekkür ediyorum. Bunu hep beraber götüreceğiz. Sadece Belediyemizin imkanları ile götürmek mümkün değil. Ama çok değerli antrenörlerimiz burada, Kadın – Erkek takımlarımız burada, diğer sporcularımız burada. Tarihe bir anı düşürmek istiyoruz. Sizin destekleri ile tarihe bir anı düşmek için hep beraber birbirimize söz verdik, sizin destekleri ile bunu başaracağımıza inanıyorum. Hepinize Ereğli Halkı adına şükranlarımı sunuyorum.’’ dedi.

DESTEK GECESİNDE 5 BÜYÜK TAKIMIN İMZALI FORMALARI SATILDI

Gecede ayrıca Kdz.Ereğli Belediyespor’a destek için 5 büyük takımın (Kdz.Ereğli Belediyespor, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon) imzalı forması ve nadide Kdz.Ereğli Belediyespor lambaderi şatışı yapıldı.

 

Açık arttırma ile yapılan satış ile Galatasaray formasını Arma İnşaat – Ufuk Çakmakoğlu,

 

Fenerbahçe formasını Çarşı Emlak – Sercan Demir,

 

Beşiktaş formasını Muhammet Çömeten,

 

 

Trabzonspor formasını Ereğli Ortak Sağlık ve İş Güvenliği- Yaşar Likoğlu,

 

Kdz.Ereğli Belediyespor formasını İş insanı Akın Katı,

 

Nadide Kdz.Ereğli Belediyespor lambaderini ise Güneş Oto – Cengiz Güneş satın alarak kulübe destek oldular.


GECE SANATÇI CEHVER’İN KONSERİ İLE DEVAM ETTİ.

Destek gecesine, ÖzdemirAVM ve Gönül Kahvesi sponsorluğunda gerçekleşen ve sahneye çıkan sanatçı Cevher, söylediği şarkılar ile geceye gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.