Dolar 32,5652
Euro 34,8829
Altın 2.428,16
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 27°C
Az Bulutlu
Zonguldak
27°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Herkesin Belinde Silah Yarın Kim Vurulacak Diye Bekleniyor Sanki

Herkesin Belinde Silah Yarın Kim Vurulacak Diye Bekleniyor Sanki
26 Ağustos 2021 21:13 | Son Güncellenme: 26 Ağustos 2021 22:56
538
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde taraflar arasında çıkan tartışmada bir kişi silahla vurularak yaralandı.

Yaralı olay  yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırılırken, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen iki kişi ise kaçtı.

 

Olay Müftü Mahallesi Erdemir Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göra aralarında daha önceden husumet bulunan Ü.İ. ile B.K. ve U.B. karşı kaşıya geldi.

Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönerken yine iddia göre U.B. belindeki silahı çekerek Ü.İ. ye 6 el ateş etti.

Yaşanan olayda Ü.İ. her iki ayak kasığından aldığı mermilerle yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, sağlık ekiplerine de haber verildi.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı Ü.İ. ye yaptıkları ilk müdahalenin ardından Özel Echomar hastanesine kaldırıldı.

Olaydan sonra 67 TU 792 plakalı araç ile kaçan B.K. ile U.B. nin aranmasına devam edildiği, aracın yakalandığı ancak şahısların araç içinde olmadıkları anlaşıldı.

Özel Echomar hastanesine kaldırılan Ü.İ. nin tedavi altına alındığı öğrenildi.

 

Diğer yandan tarafların yaklaşık 1 ay önce kavga ettikleri ve B.K. ile U.B. nin Ü.İ. ve arkadaşları tarafından darp edildikleri ifade edildi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.