Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
BİST 9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Açık
Zonguldak
19°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Hoca konuştu “MÜCADELEMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ”

Hoca konuştu “MÜCADELEMİZİ  ORTAYA KOYACAĞIZ”
4 Mart 2022 09:43
322
A+
A-

MÜCADELEMİZİ

ORTAYA KOYACAĞIZ

 

 

Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kdz. Ereğli Belediyespor’da Devrek Belediyespor maçı hazırlıkları sürüyor. Takımda Emre Berkan Kahvecioğlu ve Harun Tutum’un sakatlığı sürüyor.

 

 

 

Kdz. Ereğli Belediyespor’da 6 Mart 2022 Pazar Saat 14.00’de Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynayacağı Devrek Belediyespor maçı hazırlıkları devam ediyor.

Teknik Direktör Telat Özden nezaretinde çalışmalarını sürdüren Ereğli Belediyespor’da Emre Berkan Kahvecioğlu ve Harun Tutum’un sakatlıkları sürüyor.

 

EMRE BERKAN KAHVECİOĞLU VE

HARUN TUTUM FORMA GİYEMEYECEK

Her maçın bir final olduğunu belirten Teknik Direktör Telat Özden, önemli maç öncesi şunları söyledi: Grubumuzda önemli bir zirve yarışı var. Haftasonu kendi sahamızda Devrek Belediyespor’u konuk edeceğiz. Zor bir maç olacak. Teknik ekibimiz, futbolcularımız ve yönetimimizle maça en iyi şekilde hazırlanmak için çalışmalarımızı sürdürüyor. Emre Berkan Kahvecioğlu’nun kasığında Harun Tutum’un kaburgasında sakatlık var. Büyük ihtimalle maçta forma giyemeyecek.

 

MÜCADELEMİZİ

ORTAYA KOYACAĞIZ

Tüm futbolcularımız ellerinden geleni sahaya yansıtmak için mücadele edecek. Tüm sporseverleri hafta sonu maça davet ediyorum. Desteklerini her zaman olduğu gibi yanımızda görmek istiyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.