Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Hoçin’den Kızılay Kdz. Ereğli Şubesi’ne büyük destek

Hoçin’den Kızılay Kdz. Ereğli Şubesi’ne büyük destek
26 Aralık 2023 22:11
182
A+
A-

Hoçin’den Kızılay Kdz. Ereğli Şubesi’ne büyük destek

 

 

 

 

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi deprem nedeniyle Hatay’dan Ereğli’ye taşınan depremzede Zoman ailesini ziyaret ederek çocuklara ayakkabı hediye etti. Kızılay Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, ilçede birçok çocuğa kışlık bot ve ayakkabı hediye edeceklerini söyledi.

 

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız ve beraberindeki Kızılay gönüllüleri geçtiğimiz yıl Şubat ayında “asrın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Kdz. Ereğli’ye taşınan Zoman ailesini evlerinde ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kızılay Şube Başkanı Yağız ve Kızılay gönülleri aile ile bir süre sohbet etti. Kızılay olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirten Şube Başkanı Yağız, çocuklara ZONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve HOÇİN firması Genel Müdürü Nejdet Tıskaoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin bağışladığı ayakkabıları hediye etti. Başkan Yağız ayrıca depremde bir ayağını kaybeden ve önümüzdeki günlerde protez takılacak Deniz’in ilk ayakkabısını kendilerinin hediye etiğini vurguladı. Hediyelerini alan çocuklar Kızılay Başkanı Yağız, ZONSİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve Hotiç Firması Genel ve Müdürü ve firmanın yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Türk Kızılay’ı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kdz. Ereğli Türk Kızılay Şubesi olarak ihtiyaç sahibi insanlara iyilik hareketimiz devam etmektedir. Bu iyilik hareketimize HOÇİN markası ile destek veren Necdet beye ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Birçok ayakkabı yolladılar bize. Bu ayakkabıları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceğiz. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başkan Yağız Hotiç firmasının gönderdiği bot ve ayakkabıları gün içerisinde ihtiyacı olan çocuklara dağıttıklarını ifade ederken, belirledikleri ihtiyaç sahibi çocuklara yılbaşı öncesinde ayakkabı ve botlarını hediye etmeyi sürdüreceklerini vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.