Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 16°C

Hüseyin Uğuz Ve Spora Gönül Verenler Latifoglunu Ziyaret Ettiler

Hüseyin Uğuz Ve Spora Gönül Verenler Latifoglunu Ziyaret Ettiler
5 Temmuz 2021 16:48
261
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ve Alaplı ilçesinin spor dalında adından sıkça söz ettiren Alaplı Aktif Spor kulübü 9-10-11 Temmuz tarihlerinde 660. sı düzenlenecek olan tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerinde 16 sporcu ile temsil edecek.

Yaraşlıyörük köyü Alaplı spor klübü başkanı Hüseyin Uğuz ve genç pehlivanlar 2019 yılında Yaraşlıyörük köyünde yapılan güreşlerde ağalığı ve altın kemeri alan Reşat Latif’i iş yerinde ziyaret ettiler.

Yaraşlıyörük köyü Alaplı spor klübü başkanı Hüseyin Uğuz açıklamasında; ‘’Önümüzdeki hafta yapılacak oan 9-10-11 Temmuz yağlı güreş Kdz. Ereğli Yaraşlıyörük köyü ağamız ve abimiz Reşat Latif’in her zaman desteğini görüyoruz.

İnşallah Yaraşlıyörük yağlı güreşlerini 9. Ayda yapacağız.

Biz abimize herkesin huzurunda teşekkür ediyoruz,sağolsun,varolsun. Ata sporlarına destek olduğu için teşekkür ediyorum. Reşat abi 2019 Yaraşlıyörük’te yapılan yağlı güreşimizin güreş ağasıdır. Pandemiden dolayı güreşlerimizi geçen yıl yapamadık. İnşallah bu yıl Eylül, Ekim ayında anlaşmamızı yapacağız,ağamızın izniyle.’’ Dedi.

Yaraşlı yörük güreş ağası Reşat Latif ise konuşmasında “Bende güreş ağası olarak gençlerimizin sonuna kadar arkasındayım ve tüm sporlarda varım. Seneye yapılacak olan Kırkpınar yağlı güreşlerinde desteklerimi esirgemiyeceğim her zaman yanında olacağım.

İnşallah bu Eylül ayında yapacağımız güreşlerimizde gençlerimizin her zaman yanında olacağız, gençlerimize sonsuza kadar desteklerimizi sürdüreceğiz”

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekiminin ardından ziyaret sona erdi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.