Dolar 32,5304
Euro 34,9545
Altın 2.440,12
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 15°C

İLAÇLAMA TALEPLERİ İÇİN: 333 13 62 

İLAÇLAMA TALEPLERİ İÇİN: 333 13 62 
11 Ağustos 2022 09:48
274
A+
A-

Kdz. Ereğli Belediyesi kentin 31 mahallesinde sivrisineklere karşı ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

 

Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler mahallelerde özellikle sivrisineklere karşı ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

 

Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdür Vekili Özgür Coşgun yaptığı açıklamada şunları söyledi: Sivrisineklerin kış aylarını saklanarak geçirdikleri kapalı alanlarda ilaçlama çalışmaları yapan Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri bahar aylarında da üreme alanları olan açık ve kapalı tüm sulak alanlarda larva mücadelesini tamamlamıştır.

31 MAHALLEDE ÇALIŞMA YAPILIYOR

Kurban Bayramı ve sonrasındaki haftalarda akşam ilaçlamalarının yanı sıra gündüz ilaçlamalarına da ağırlık veren ekipler artan karasinek popülasyonuna karşı etkin mücadele vermiştir. Yağışların azalması ve sıcaklıkların artması ile birlikte sivrisineklere karşı ilçenin 31 mahallesinde de akşam ilaçlamalarına devam etmektedir.

İLAÇLAMA TALEPLERİ İÇİN: 333 13 62

İlaçlama alanında uzman kimyager kontrolünde 5 biyosidal ürün uygulayıcısı tarafından Dünya Sağlık Örgütü onaylı ve T.C. Sağlık Bakanlığı ruhsatlı biyosidal ürünlerle yapılan ilaçlama çalışmaları Ekim ayı sonuna kadar devam edecek olup vatandaşlarımızın şikayet ve taleplerini 333 13 62 nolu Veteriner İşleri Müdürlüğü hattına ya da Alo 153 Zabıta İhbar Hattına iletebilecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.