Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. İnaç son yolculuğuna uğurlandı…

İnaç son yolculuğuna uğurlandı…

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnaç son yolculuğuna uğurlandı…

 

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde sahte alkol sonrasında komaya girdiği iddiası hastaneye sevk edilen ve hastanede vefat eden İnanç’ın  ailesinin ısrarla alkolden değil beyin kanaması sonucunda vefat ettiğini söylediği Harun İnaç, Bozahane camisinde kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığında toprağa verildi.

Ereğli’ de 9 Ekim günü rahatsızlanarak Özel Echomar Hastanesine kaldırılan ve buranda da Karabük İli Özel Medikar hastanesine sevk edilen Harun İnaç, 11 Ekim günü yaşamını yitirmişti.

Kendisine ait firması olan ve 2 çocuk babası İnaç’ın cenazesi Adli Tıp Kurumundan alınarak cenaze namazının kılınacağı Bozahane camisine getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.

İnaç son yolculuğuna uğurlandı…
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.