Dolar 32,5615
Euro 34,7183
Altın 2.409,33
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 27°C
Az Bulutlu
Zonguldak
27°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 18°C

İntihar ettiği iddia edilen gazeteciden mesaj var

İntihar ettiği iddia edilen gazeteciden mesaj var
25 Şubat 2021 11:53 | Son Güncellenme: 25 Şubat 2021 11:54
635
A+
A-

İntihar ettiği iddia edilen gazeteciden mesaj var

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde, 24 Şubat 2021 Çarşamba günü (dün) sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj sonrası intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen gazeteci Yıldırım Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yeniden bir mesaj yayınlarak sevdiklerinden özür diledi.

Dün meydana gelen olayda, Kozlu’da bir gazetede görev yapan Yıldırım Yılmaz isimli gazeteci, iddiaya göre intihar girişimi içerikli çektiği videoyu yakınlarına göndermesinin ardından kayıplara karışmıştı. Sosyal medya hesabından da uzun bir yazı paylaşan Yıldırım Yılmaz, daha sonra gazetenin bürosunda ilaç içerek intihar girişiminde bulunmuştu.

Yakınlarının ihbarı üzerine gazete bürosuna gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Yılmaz, bugün sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir mesaj yayınladı. Dün yaşanan olaya açıklık getiren Yılmaz, sevdiklerinden özür dileyerek; “Bu olay neticesinde sıkıntı verdiğim, üzdüğüm telaşlandırdığım tüm herkesten anlayışınıza sığınarak özür dilerim.

Bir kaç gün dinlendikten sonra inşallah Allah’ın izniyle yeniden bir arada olacağız. Kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.Yılmaz, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Sevgili büyüklerim, kardeşlerim ve bizi dost olarak gören tüm herkes. Dün yaşadığım büyük bir gerginlik, ve bir anda bir nevi beynin vücüda hükmetmemesi sonucu olmaması gereken bir anlık travma sonucu bir olay yaşadık.

Allah şükür şuanda iyim. Ve bir sorun yoktur. Bu olay neticesinde sıkıntı verdiğim, üzdüğüm telaşlandırdığım tüm herkesten anlayışınıza sığınarak özür dilerim.

Bir kaç gün dınlendikten sonra inşallah Allah’ın izniyle yeniden bir arada olacağız. Kaldığımız yerden devam edeceğiz.Saygılarımla…”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.