Dolar 32,3605
Euro 34,9891
Altın 2.324,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 25°C

İŞİ SIKI TUTUYORLAR,HER YERDELER

İŞİ SIKI TUTUYORLAR,HER YERDELER
17 Şubat 2021 11:48
332
A+
A-

KDZ. EREĞLİ’DE KAR KÜREME VE TUZLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kdz. Ereğli’de belediye ekipleri 600 kilometrelik yol ağında kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sahada yürütülen çalışmaları yakından takip ediyor.Kdz. Ereğli’de Pazar gününden itibaren etkisini sürdüren kar yağışı ve soğuk havanın ulaşımda aksamalara yol açmaması için belediye ekipleri yoğun bir gayret gösteriyor.

Yüksek kesimlerde 40 santimetreyi aşan kar yağışının ve hava sıcaklığının gece saatlerinde eksinin altına düşmesiyle oluşan don ve buzlanmalar için Kdz. Ereğli Belediyesi ekipleri yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

24 saat esasına göre 600 kilometrelik yol ağında devam eden çalışmaları Belediye Başkanı Halil Posbıyık da yakından takip ediyor.

Kriz masasında günlük brifing alan Başkan Posbıyık, Cuma gününe kadar etkisini sürdürmesi beklenen kar yağışına ve soğuk hava dalgasına karşı kentte her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.