İŞTE KDZ. EREĞLİ’NİN YENİ HOCASI! Demirbaş’tan Teknik Direktör Hamlesi
Kdz. Ereğli’de futbol kulübünün geleceğiyle ilgili hareketlilik sürerken, başkan adaylarından eski futbolcu ve antrenör Taner Demirbaş, teknik direktör konusunda da önemli bir adım attı.

Demirbaş’ın, sürecin başından bu yana temas halinde olduğu 57 yaşındaki Teknik Direktör Nevzat Türkoğlu’nu Ereğli’ye davet ettiği öğrenildi.
Profesyonel liglerde Maltepespor, Siirtspor ve Bayburt Özel İdare gibi takımlarda görev yapan Türkoğlu, BAL Ligi’nde 2023-2024 sezonunda Sultanbeyli Belediyespor’u şampiyonluğa taşıdı. Türkoğlu’nun o dönemki öğrencileri arasında, Ereğli Belediyespor’un son şampiyonluğunda önemli rol oynayan Kaan Yıldırım da bulunuyordu.
Teknik adamlık kariyerinde yurt dışı deneyimi de bulunan Türkoğlu, Fildişi Sahili 1. Lig ekiplerinden Stade Abidjan’da iki sezon teknik direktörlük yaptı.
Ancak Türkoğlu ismi Ereğli açısından sadece teknik adamlık kariyeriyle dikkat çekmiyor.
Nevzat Türkoğlu, 1995-1997 yılları arasında Kdz. Ereğli Belediyespor forması da giydi. Diyarbakır Bismil doğumlu olan Türkoğlu’nun geçmişte Ereğli formasını terletmiş olması, olası anlaşma halinde şehirle yeniden bağ kurması açısından da ayrı bir anlam taşıyor.
TRANSFER LİSTESİ DE HAZIR!
Edinilen bilgilere göre Taner Demirbaş ile Nevzat Türkoğlu arasındaki görüşmeler yeni başlamış değil. İkilinin bir süredir temas halinde olduğu ve olası bir anlaşma durumunda kadroya kazandırılması düşünülen futbolcularla ilgili transfer listesinin de büyük ölçüde hazırlandığı öğrenildi.
Şimdi gözler, başkanlık sürecinin nasıl şekilleneceğine ve teknik direktör konusunda nihai kararın verilip verilmeyeceğine çevrildi.












