Dolar 32,5450
Euro 34,9384
Altın 2.445,81
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

İYİ aday adayı, EGD’yi ziyaret etti

İYİ aday adayı, EGD’yi ziyaret etti
31 Mart 2023 22:39
214
A+
A-

İYİ aday adayı, EGD’yi ziyaret etti

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Sertan Yalçın, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek siyasete neden girdiğini ve hedeflerini anlattı.

Yalçın’dan Kdz. Ereğli vurgusu… “Kdz. Ereğli en çok seçmeni olan ilçe”

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Sertan Yalçın, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek siyasete neden girdiğini ve hedeflerini anlattı.

Yalçın konuşmasına Kdz. Ereğli’de ki seçmen sayısına dikkat çekerek partilerin bunu göz önüne alacağına inandığını söyledi.

 

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Sertan Yalçın, Kdz. Ereğli Eski TSO Başkan Yardımcısı Mehmet Çivici ve Av. Musa Yurtseven ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Yalçın ve yanındakileri Dernek Başkanı Şafak Erel, Başkan Yardımcıları Recep Akkaya ile Vedat Kılıç, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Solmaz ve dernek üyesi gazeteciler karşıladı. Bu güne kadar görev aldığı kurum ve kuruluşlarda elde ettiği deneyim ve tecrübenin yanı sıra sadece Kdz. Ereğli’nin değil Zonguldak’ın tamamının sorunlarına ve çözüm yollarına vakıf olduğunu ifade eden İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Sertan Yalçın, Kdz. Ereğli’de ki seçmen sayısına vurgu yaptı. Yalçın konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Bildiğiniz gibi İYİ Parti’den Zonguldak 28. Dönem Milletvekili aday adayı oldum. Zonguldak’ın, bölgemizin sorunlarını en iyi bilen insanlardan biri olduğumu düşünüyorum. İçinizden biriyim, daha önce yapmış olduğumuz görevler neticesinde bölgemizin, Zonguldak’ın sosyal ve ekonomik sorunlarını çok yakinen biliyorum. Amacımız bölgemizden, Ereğli’den, Zonguldak’tan mecliste temsilci olabilmek. Ülkemizin gelmiş olduğu noktada bir kader seçimidir. Vatandaşlarımızın farkında olduğunu düşünüyorum. Ülkenin tek adam rejiminin getirmiş olduğu nokta belli. Bürokrasimiz tıkanmış durumda, hukuk tıkanmış durumda, herkes tek kişinin ağızına bakar konumundayız. Dolayısıyla bu seçimlerde halkımızın sandıkta tek adam rejimine karşı cevabını vereceğine inanıyorum. Bizler çıkmış olduğumuz bu yolda amacımız birleşe birleşe kazanmak. Biz birleşeceğiz. Diğer aday arkadaşlarımızla birlikte en iyi şekilde bu yolda yürüyeceğiz. Ereğli’miz bir, Zonguldak’ımız bir, benim için hiçbir farkı yok. Ereğliliyim ama bölge olarak baktığımız zaman Zonguldak’ı bir bütün olarak değerlendiriyorum. Bu seçimlerde diğer partilerden aday olan arkadaşlarımızın da hak ettiği yerlerde sıralamalarda yer alması gerektiğini düşünüyorum. Ereğli Zonguldak’ın en büyük ilçesi. Oy potansiyeli ve seçmen potansiyeli olarak da en fazla seçmen sayısına sahip ilçesi.”

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Sertan Yalçın beyi iyi tanıyoruz. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz. Biz Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği olarak tüm siyasi partilerin Kdz. Ereğli’ye 1. Sırayı, en kötü 2. Sırayı vermesini bekliyoruz. Kdz. Ereğli’den aday olacak her ismi parti ayrımı gözetmeksizin desteklemeye hazırız. Ziyaretten dolayı Sertan beye ve beraberindeki arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret bir süre devam eden sohbetin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.