Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Açık
Zonguldak
19°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

İyi Ki Echomar Var ; Kolu Kopan Kardeşimizden İyi Haber Var..

İyi Ki Echomar Var ; Kolu Kopan Kardeşimizden İyi Haber Var..
10 Haziran 2021 22:02
399
A+
A-

Ereğli Pazaryeri mevkiinde meydana gelen iş kazasında camın üzerine düşerek ağır yaralanan Mustafa Aydoğar’ nın ameliyatı başarılı geçti.

Daha önce birçok başarılı ameliyat gerçekleştiren Kdz. Ereğli Özel Echomar Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Volkan Tutuş, Mustafa Aydoğar’nın ameliyatına ilişkin sosyal medya sayfasında açıklama yaptı.

Dr. Tutuş, “Dirsek bölgesi fleksör yüzde bulunan derin kas grupları, defektif brakial arter, median sinir, ulnar sinir kesileri olan hastamızın ameliyatını Ereğli Özel Echomar Hastanesinde dakikalar içerisinde müdahale ile girişimini gerçekleştirdik.” dedi.

Tutuş,“ Kalp ve Damar cerrahisi Doç. Dr. Ali Kemal bey. Plastik Estetik ve Rekonstruktif cerrahi Dr. Emre bey, Anestezi ve Reanimasyonda Dr. Hakan bey ve benim eşliğimde ekip olarak yaptığımız ameliyatta sinir ve damar tamiri, kas ve fasya tamiri sonrası yüz güldürücü bir sonuç bekliyoruz.

Hastamıza geçmiş olsun dileyip emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederim.” dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.