Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

KAÇIŞ GİBİ AYRILIŞ SANA YAKIŞMADI BAŞKAN

KAÇIŞ GİBİ AYRILIŞ SANA YAKIŞMADI BAŞKAN
11 Şubat 2024 19:46
141
A+
A-

KARACAN’DAN DUYGULU VEDA.,

BU CAN BU BEDENDE OLDUKÇA ALAPLI’YA HİZMET EDECEĞİM” DEDİ.

AK Parti Alaplı Belediye Başkan Aday Adayı, Önceki Dönemin başarılı, çalışkan ve üretken AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Karacan, duygulu bir veda yaptı.

Karacan açıklamasında, “Bu can bu bedende olduğu sürece Alaplı’mızda yaşayan kıymetli vatandaşlarımıza hizmet etme aşkım hiçbir zaman bitmeyecek.” diyerek kendine destek olan herkese teşekkür etti.

Süreci kısa bir mola olarak adlandıran Karacan açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Kıymetli ve Aziz Alaplı’lı hemşehrilerim, 2013 yılında aktif siyasete başladığım Adalet ve kalkınma partimizde 2014 yılında Alaplı belediye meclis üyesi seçilerek göreve başladım.

Geçtiğimiz 10 yıl içerisinde 2 dönem Alaplı belediye meclis üyeliği, bir dönem ticaret ve sanayi odası meclis başkan vekilliği, bir dönem Alaplı belediye meclisi AK parti grup sözcülüğü, ve 2020 ve 2023 yılları arasında yaklaşık 4 yıl AK parti Alaplı ilçe başkanlığı görevini gururla ve başarıyla yürüttüm.

Eylül 2023 tarihinde Ak parti genel merkezimizden Alaplı belediye başkan adaylığı talebi ile ilçe başkanlığı görevimden ayrıldım. partimizden Alaplı belediye başkan aday adaylığı müracaatımı yaptım.

Ak parti İlçe başkanlığı görevimi yaptığım zaman süresince.
1- 50 yataklı Alaplı devlet hastanesi projesi
2- 24 derslikli Ahmet Zeki Atalay ilkokulu projesi.
3- Alaplı emniyet müdürlüğü projesi 4-Alaplı gençlik merkezi projesi.
5- yüzme havuzu projesi
6- Alaplı futbol sahası 500 kişilik tribün projesi.
7- mollabey cezaevi projesi.
8- Alaplı kültür merkezi projesi.
9- Alaplı çayı mendirek projesi.
10- mollabey köyü Çatak köprüsü projesi.
11- ilçemize nitelikli lise kapsamında Alaplı fen lisesinin kazandırılması 12- Alaplı orman işletme müdürlüğü kazandırılması.
13 Alaplı sosyal hizmetler ilçe müdürlüğü kazandırılması.
14- Alaplı bilsem eğitim merkezi kazandırılması.
15- mollabey mevsimlik işçilere kalıcı duş ve tuvalet binası projesi.
16- kapalı spor salonunun baştan aşağı tadilatının yapılması.
17- Alaplı çayının tamamının detaylı bir şekilde temizlenmesi ve ıslah edilmesi.
18- Alaplı Özel idare şantiyesine iş makinaları alınması.
19- Çamlıbel köyü halı saha projesi.
20- Gümeli beldesi tarihinin en büyük yatırımı olan 59 kilometre beton yol yapımı
21- TOKİ projelerine 100 konutluk projeyle alaplının eklenmesi,
gibi birçok devlet projesinin yatırım programına alınması, ihalelerinin yapılması, ve bir kısmının inşaatının bitirilmesi ve hizmete açılmasında teşkilat mensubu arkadaşlarımızla beraber siyasi takibini yapıp, gece gündüz demeden ALAPLIMIZA kazandırmak için tüm gücümle çalıştım.

Bu görev sürem boyunca cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığım düsturla insanın olduğu her yere hizmet götürme aşkıyla Bu görevlerimi layıkıyla yaptığım kanaatindeyim. Mayıs 2023 genel seçimlerinde cumhur ittifakı ortaklarımızla birlikte gece gündüz demeden cumhurbaşkanımıza %65’i geçen oranla alaplımızı zonguldak’taki en yüksek oy oranıyla iki defa üst üste birinci yaptık.

AK parti genel merkezimiz tarafından belediye başkanı aday belirleme süreci tamamlanmıştır. Aday adaylığı sürecimde ve siyasi hayatımda en büyük destekçim olan başta kıymetli eşime, can dostum Nihat Erten kardeşime, aileme, akrabalarıma, arkadaşlarıma, dostlarıma, siyasi büyüklerime ve bana güvenen ve inanan kıymetli ve Aziz ALAPLILI vatandaşlarımıza en kalbi duygularımla şükranlarımı sunarım.

Bu can bu bedende olduğu sürece ALAPLIMIZDA yaşayan kıymetli vatandaşlarımıza hizmet etme aşkım hiçbir zaman bitmeyecek.

Cumhurbaşkanımızın izinde genel merkezimizin vereceği her göreve her zaman hazırım.

ALAPLIMIZA hizmet etme aşkımıza “KISA BİR MOLA” veriyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.