Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
BİST 9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 16°C

KADIN FUTBOL SÜPER LİGİ BAŞLIYOR

15 Aralık 2021 17:57 | Son Güncellenme: 15 Aralık 2021 18:01
357
A+
A-

KADIN FUTBOL SÜPER LİGİ BAŞLIYOR

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor 18 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 12.00’de deplasmanda 1207 Antalyaspor Kulübü ile mücadele edecek.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 18 Aralık 2021 Cumartesi günü saat 12.00’de deplasmanda 1207 Antalyaspor Kulübü ile mücadele edecek olan Kdz. Ereğli Belediyespor, maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin en genç kadrosuna sahip olan Kdz. Ereğli Beldiyespor’da hedef, deplasmandan galibiyetle dönerek lige üç puan ile başlamak.

LİGE GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ


Kadın Takımı Antrenörü Faruk Varlık, sezona iyi hazırlandıklarını belirterek şunları söyledi: Ciddi bir sakatlığımız yok. Tam kadro olarak gidiyoruz Antalya’ya.

Kandilli kampından itibaren son bir aydır performansımız iyi takım olgusunu ortaya koyuyoruz. Hazırlık maçlarımızdaki performansımızı Antalya maçında da gösterirsek 3 puanla dönmek istiyoruz. Onlar da 5 yabancı oyuncu ile takımı takviye etmişler. İyi takımız, mücadele ediyoruz. 18-19 yaş grubuyla mücadele ediyoruz. Başkanımıza ve taraftarlarımıza, galip gelerek 3 puan hediye etmek istiyoruz.”

LİGİN EN GENÇ TAKIMIYIZ
KADRONUN YÜZDE SEKSENİ EREĞLİLİ


Kdz. Ereğli Belediyespor As Başkanı Sertan Kuzu da yaptığı açıklamada ligin en genç kadrosuna sahip olduklarını belirterek, “Elimizden gelen çalışmayı yaptık. Yaklaşık 3 aydır takımımızla birlikteyiz, başkanımız, yönetimimiz elimizden gayreti gösterdi.

Belediye Başkanımızın desteği ile eksiklerimizi tamamladık.

Yüzde sekseni Ereğlili olan 18-21 yaş arası genç bir kadromuz var. Hedefimiz galip gelmek. Rakiplerimiz zorlu. Antalya’ya gidip gerekli mücadeleyi ortaya koyacağız, güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.