Dolar 32,5069
Euro 34,9330
Altın 2.437,78
BİST 9.717,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Kafe Ve Restaurantlar İçin Işık Doğuyor

Kafe Ve Restaurantlar İçin Işık Doğuyor
17 Şubat 2021 17:00 | Son Güncellenme: 17 Şubat 2021 17:15
773
A+
A-

Kafe ve Restorantlar İçin Yeni Gelişmeler Oluşuyor .

Pandemi Döneminin kurbanlarından olan ve en büyük darbeyi gören sektör olarak görülen kafe ve restorantlar için yeni öneriler yolda …

Gıda Sektöründe işlerin daha da kötüye gitmemesi için kurulun önüne gelen bir öneri yakın zamanda kafe ve restoranlara açılma yolunu açtı işte bu önerilerden en önemlisi aşağıda ki madde..

Kafe ve Restoranlar açıldığı takdirde, müşteriler için 45 dakika sınırı getirilmesi planlanıyor.

Anlaşılan O ki Yakın Bir Zamanda Restaurantlar Ve Kafeler Eski Hareketli Günlerine Geri Dönecekler ..

KABİNE TOPLANTISI ARDINDAN ESNAF PAKETİ AÇIKLANACAK ..

CB Erdoğan; “Salgın nedeniyle yapmak zorunda kaldığımız kısıtlamaların #esnaf, #çalışanlar üzerindeki yükün farkındayız.

Bu yükü azaltmak için birçok destek paketi açıkladık. Akşam aldığımız kararları da #Kabine toplantısının ardından açıklayacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.