Dolar 32,3312
Euro 34,7699
Altın 2.388,76
BİST 10.252,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 17°C
Az Bulutlu
Zonguldak
17°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Karaarslan, yoğun bir katılımla açıkladı

Karaarslan, yoğun bir katılımla açıkladı
27 Kasım 2023 17:37
110
A+
A-

Karaarslan, yoğun bir katılımla açıkladı

CHP Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Emrah Karaarslan, parti binasında Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

#Emrah Karaarslan #CHP #Katılım

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Emrah Karaarslan, eşi Safiye Karaarslan ile birlikte parti binasına gelerek, 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi partisinden Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Parti binasında aday adaylığı müracaatını yapan Karaarslan’ın, başvurusunu CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Emrah Karaarslan, eşi Safiye Karaarslan ile birlikte parti binasına gelerek, 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi partisinden Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Parti binasında aday adaylığı müracaatını yapan Karaarslan’ın, başvurusunu CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu aldı.

 

 

Konuşmasına Kdz. Ereğli’de geçtiğimiz hafta yaşanan fırtına ve sel felaketinde zarar gören esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun ve hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Karaarslan, böyle bir afetin bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

 

Karaarslan, konuşmasında şunları söyledi:

 

“Ben Kepez Mahallesi’nde doğdum, büyüdüm. Şehrimizin her mahallesini, her caddesini, her sokağını çok iyi bilirim. Doğup, büyüdüğüm, ekmeğimi kazandığım, yuvamı kurduğum Kdz. Ereğli’nin, bu güne kadar hep daha iyi yerlerde olmasını hayal ettim. 2019 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Meclis Üyesi olarak seçildim ve yaklaşık 5 yıllık görev sürem içerisinde belediyemizin çalışmalarında CHP örgüt disiplinine uygun hareket ederek yapmaya çalıştım. Bu çalışmalarım sırasında İlçe örgütümün bana ihtiyaç duyduğu her zaman örgütümün yanında yer almaya gayret gösterdim ve destek oldum. Tabi bu süreçte Belediyemizin mikro ve makro sorunlarını tespit etme imkanım oldu. Bu sorunların kısa ve uzun vadede çözümlerini biliyorum. Bu sebeple önce Partimden sonra Ereğli halkından yetki istiyorum. Ekip arkadaşlarımızla akıl ve bilimin önceliğinde, geleneklerini unutmayan yepyeni bir kent inşa edeceğimize söz veriyoruz. Bu günde sizlerle birlikte hayal ettiğimiz Kdz. Ereğli’yi oluşturmak için, Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığına aday adayı olduğumu açıklıyorum. Hem kendim hem de büyüklerimden edindiğim tecrübem ile Kdz. Ereğli’yi hakkettiği noktaya getirebileceğime yürekten inanıyorum. Kimseyle kavga etmeden, yeni doğan çocuğumuzdan en yaşlımıza kadar toplumumuzun her bireyini sevgi ile kucaklayarak güzel şehrimize hizmet etmeye talibim. Gençlik enerjim ve heyecanım ile güzel şehrimize, ekibimle beraber çok çalışarak hizmet edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”

 

Karaarslan, aday adaylığını açıkladığı toplantıya katılım sağlayan herkese teşekkür ederken, tebrikleri kabul etti.

Karaarslan’ı tebrik eden Kocamanoğlu, konuşmasında şu sözlere yer verdi:

 

“14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra halkımız bize mesaj verdi. CHP’de köklü bir değişim olmadığı sürece biz CHP’ye güvenimizi kaybediyoruz. Bizlerde belde, ilçe, il ve genel kurultayımızda halkımızın bizden istediği talepleri harfiyen yerine getirdik. CHP kurulduğu günden beri değişimlerin, dönüşümlerin partisi olmaya devam ediyor. CHP, kuruluşun ve kurtuluşun partisidir. Dolayısıyla bugün 2024 yerel seçimlerinde de bu değişim ve dönüşümün ışığını göreceksiniz. Ben CHP Kdz. Ereğli İlçe Örgütü Başkanı olarak inanıyorum ki CHP, 2024 yerel seçimlerinde de iktidarın en büyük aday partisidir. Yerel seçimlerin, partimizi genel seçimde iktidara getireceğinden hiçbir şüphemiz yoktur. Bugün aday adaylarımızdan görüyoruz ki CHP’de 7’den 77’ye herkesin başvurduğunu görüyoruz. Bu durum bizleri çok onure ediyor. Emrah kardeşimizi canı gönülden tebrik ediyorum ve medeni cesaretini kutluyorum. Kendisine çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.