Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C
Per 17°C

Karslılar ‘Murat Sesli’ dedi 

Karslılar ‘Murat Sesli’ dedi 
3 Mart 2024 17:48
84
A+
A-

Karslılar ‘Murat Sesli’ dedi 

 

İYİ Pati Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayı Evrim Balbaloğlu, Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Murat Sesli ve İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları Kdz. Ereğli Karslılar Derneği’ni ziyaret etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz. Ereğli Karslılar Derneği Başkanı Erkan Ballı, onur ve şeref duyduklarını, çıktığı yolda İYİ ailesine başarılar dilediklerini söyledi.

Ereğli’de artık hizmet olması gerektiğini vurgulayan Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, belediye başkanlığı döneminde yaptıklarını herkesin bildiğini ama Ereğli’nin yıllardır hizmete aç kaldığını ifade etti. Sesli, “Biz ekip olarak bir yola çıktık. Daha önce 2007 ve 2009 yılları arasında belediye başkanlığı yaptım. O süreçte sizlerle beraberdim, iç içeydik. Yaptıklarımız var ama yapacaklarımız daha çok. Hepimiz bir yerlerden göçtük geldik ama burada yaşıyoruz. Burada yaşamaya da devam edeceğiz. Burada yaşamaya devam ettiğimiz sürece de Ereğli’de hizmet olsun istiyoruz. Belediye kurulduğundan itibaren 31 Mart akşamına kadar görev yapmış tüm belediye başkanlarına teşekkür ediyoruz. Çalışmak bizden, takdir etmek sizden, Ereğli halkından. Trafik ve otopark ile ilgili güzel çalışmalarımız var. Şehir merkezine Kent Meydanı projemizin altına 4 katlı bir otopark yapıyoruz. 4 bin araçlık otopark ile burada trafik sorununu çözüyoruz. Ayrıca cami tartışması var, biz bunun önüne geçiyoruz. Göreve geldiğimizde yaşlılar gençler evinin ön tarafına camimizi yapıyoruz. Caminin yanında külliyemiz olacak ve 24 saat açık kalacak. Ayrıca cami altında taziye evimiz olacak. Belediye market yapıyoruz; et ve tavuk ürünlerinin olmadığı 2 bin ailemize 5 bin TL’lik kumanya desteği vereceğiz. Buradan şehir dışına çıkan üniversiteye giden ihtiyaç sahibi öğrencilerimize de 5 Bin TL’lik burs vereceğiz. Daha önce Ereğli’de ilk defa burs vermiştim, belediye başkanlığım döneminde daha sonra böyle bir uygulama olmadı. Kepez yolunda trafik ışıklarını kaldırarak battı çıktı yapıyoruz. Cevizler kavşağına da yine battı çıktı yapıyoruz. Aynı zamanda güvenli alt geçitlerle yayalarımızın da güvenliğini sağlamak istiyoruz. Potbaşı’nda çocuk parkının olduğu yere kültür merkezi yapıyoruz. Burada fuar alanı, düğün salonları ve nikah salonumuz olacak. Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 proje ile Kdz. Ereğli’yi yeniden inşa etmeye geliyoruz dediğimiz zaman, projelerimiz hazır. Biz bu hazırlığı 1 senedir yapıyoruz. Ama hepsi yapılabilecek projeler. ‘Parayı nereden bulacaksınız?’ diyorlar. Her belediyeye eşit para geliyor. Önemli olan parayı ticari zeka ile kullanmak. Başkanımızı çok seviyoruz, Allah razı olsun kendisinden, uzun yıllar kendisi ile de çalışmakta nasip oldu. Ama belli süreden sonra bazı şeylere tamam denmesi lazım. Bir değişim lazım. Ereğli’ye bir hizmet, heyecan ve değişim gelsin. Her şeyin bir sonu var” dedi.

 

İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi Adayı Evrim Balbaloğlu’da konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “İçinizden birisi olarak Kdz. Ereğli’de siyaset yapmak benim için onur verici. Sizlerin arkamda olduğunuz bilmek de benim için guru verici. Ereğli’de en güzel hizmetleri yapmak için hep birlikte yola çıktık. Burada sizlerle birlikte olmak çok güzel. Ben tekrar çok teşekkür ediyorum. İnşallah Murat Başkanımla birlikte Ereğli’de çok güzel hizmetler yapacağız. Bizleri ağırladığınız için çok teşekkür ederim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.