Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Kaymakam Bey Senden Razıyız

Kaymakam Bey Senden Razıyız
30 Ağustos 2021 15:41
275
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, hep beraber yaptık, yapamadıklarımızı, ‘ben yapamadım’ diyerek kendi üzerime alıyorum. Çünkü ben bu ilçenin bir lideriyim, sorumlusuyum” dedi.

İlçedeki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreni resmi programı sonunda konuşan Çorumluoğlu, ilçedeki görev süresince güzel şeyler yapmaya çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Yaptıklarımızı hep beraber yaptık, yapamadıklarımızı, ‘ben yapamadım’ diyerek kendi üzerime alıyorum. Çünkü ben bu ilçenin bir lideriyim, sorumlusuyum. İnşallah bizden sonra gelen ağabeyimiz daha başarılı olur, tecrübelerini bu ilçeye aktarır. Onunla da, bana vermiş olduğunuz destek gibi vererek güzel çalışmalar yaparsınız. Çünkü, 3 yıllık süre içerisinde şunu gördüm; Ereğli ve ilçedeki insanlar her şeyin en iyisine layık. Çünkü ülkemiz gelişiyor.

Bu gelişmede en önemli mihenk taşlarından biri de Ereğli’deki vatandaşlarımız ve burada yaptığımız üretimlerdir. Bu çalışmalarda bana destek olan başta Askeri erkan olmak üzere yerel idarelerimiz, çalışma arkadaşlarım, Erdemir, sivil toplum kuruluşlarımız, derneklerimiz, siyasi parti başkanlarımız, muhtarlarımız, vatandaşlarımıza hasetsen teşekkür ediyorum. Güzel bir şehirde yaşıyorsunuz, lütfen bunun kıymetini bilin ve Ereğli’yi daha da güzelleştirmek için bundan sonra daha fazla çaba sarf edin. Hoşçakalın.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.