Dolar 32,5507
Euro 34,8733
Altın 2.427,52
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 16°C

Kaymakam bey talimat verdi Ciğer ve ekibi seferber oldu

Kaymakam bey talimat verdi Ciğer ve ekibi seferber oldu
19 Ocak 2021 14:27 | Son Güncellenme: 20 Ocak 2021 11:35
568
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Ömerli Mahallesindeki Opet Akaryakıt İstasyonunda bekletilen şehirler arası yolcu otobüslerindeki yolcularla bir araya geldi.

Yoğun kar yağışı sonrası Ereğli-Zonguldak karayolunun çift yönlü olarak araç trafiğine kapalı olması nedeniyle trafik ekiplerince bekletilen otobüs ve diğer araçlardaki vatandaşları ziyaret eden Çorumluoğlu, durumları hakkında bilgi aldı.

Beraberinde

Türk Kızılayı Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer ile birlikte istasyona giden Çorumluoğlu, yolcular ve diğer aralarda bulunan vatandaşlarla görüştü.Türk Kızılayı Şube Başkanı Ciğer, yaptığı açıklamada, Ereğli-Zonguldak karayolunun kapanmasının ardından araçların Opet Akaryakıt İstasyonunda konuşlandıkları bilgisini aldıklarını belirterek, şunları kaydetti;“Sayın Kaymakamımız ile birlikte geldiğimiz akaryakıt istasyonunda yolcular ve diğer araçlarda bulunan vatandaşlarla görüştük.

Sayın Kaymakamımız, burada bulunan yolcularla yaptığı görüşmeler sonrası verdiği talimatlar doğrultusunda; ihtiyaç duyulan malzeme, araç-gerek ve yiyecek temin ettik.Akaryakıt İstasyonu sahibi Sayın Ali Kaya’nın sıcak içecek ikramının yanı sıra, mağdur vatandaşlar ile yakından ilgilendiğini öğrendik. Türk Kızılayı olarak, vatandaşlara Pide, lahmacun, ekmek arası, simit, poğaça, tatlı gibi yiyeceklerin yanı sıra, meyve suyu, soda ve su gibi içecek temininde bulunduk. Ereğli Belediyesi de, çeşitli ihtiyaçları gidererek, yolcu ve beklemekte olan araçlardaki vatandaşlara destek oldu.

Sayın Kaymakamımız, Türk Kızılayı olarak, mağdur vatandaşların yanında bulunmamız talimatını verdi. Şu anda akaryakıt istasyonunda bulunan araçların yolun karşısındaki Atatürk Şehirlerarası Yolcu terminaline yönlendiriyoruz. Çeşitli firmalar a ait 15 kadar yolcu otobüsünde bulunan yaklaşık 300 yolcu ile terminaldeyiz.

Hava koşullarına göre alınacak karar sonrası, araçları istikametlerine yolcu ettikten sonra buradan ayrılacağız.Başta Sayın Kaymakamız olmak üzere desteklerinden dolayı Ereğli Belediyesi ve akaryakıt istasyonu sahibi Kaya’ya teşekkür ediyoruz.”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.