Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
BİST 9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Açık
Zonguldak
19°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

KDZ. EREĞLİ BELEDİYE PLAJLARI, 11 HAZİRAN’DA AÇILACAK

KDZ. EREĞLİ BELEDİYE PLAJLARI, 11 HAZİRAN’DA AÇILACAK
30 Mayıs 2022 22:01
539
A+
A-

KDZ. EREĞLİ BELEDİYE PLAJLARI, 11 HAZİRAN’DA AÇILACAK

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ilgili tüm ekipleriyle plajlar bölgesinde belediyenin sürdürdüğü çalışmaları denetledi, Sevgi, Barış, Plajı ve Dostluk Mesire Alanı’nı 11 Haziran tarihinden itibaren halkın hizmetine açacaklarını açıkladı.

Başkan Posbıyık ayrıca Barış Plajı’na sahne kurduklarını ve bu yaz sezonunda haftanın belirli günlerinde mini konserler düzenleneceğini söyledi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye Plajlar bölgesinde süren yaz dönemi hazırlıklarını yerinde denetledi.

Belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ve ilgili teknik ekiple Sevgi Plajı, Barış Plajı ve Dostluk Mesire Alanı’nı gezen Başkan Posbıyık, 11 Haziran’da plajlar bölgesini halkın hizmetine açmayı planladıklarını açıkladı.

Başkan Posbıyık şunları söyledi:

“Bu yıl plajlar bölgesine doğalgaz taşıdık.İzinleri yeni alabildik. Buraya getirmek zor oldu tabii. Ama doğalgaz çalışmaları bitmek üzere.  Hedefimiz 11 Haziran’a plajları açmak. Hummalı bir şekilde arkadaşlar çalışıyor. Bizzat mahallinde inceliyoruz. Başkan yardımcılarının ve müdürlerin tümü burada.  Kendileriyle ilgili işlerin o tarihe kadar bitmesi için özellikle uyarıda bulundum.  11 Haziran’da açılış yaparak plajlarımızı devreye sokacağız.  Okullar kapandıktan sonra da belediyemizinmemurlarına ait belediye kampını devreye sokacağız. Orada da doğalgaz çalışmaları şuanda devam ediyor. Bizim sınırlarımız Sevgi Plajı’nın sonuna kadar... Ondan sonraki bölge plaj değil zaten... Biz orayı plaj yapalım diye devlete yazılar yazdık. Kontrolsüz bir yer orası, her türlü alkol ve diğer malzemeler tüketiliyor, dedik. Tehlikeli işler oluyor, biz burayı muhafaza altına alalım dedik ama ilgili makamlar hayır dedi. Onun için bizim sınırlarımız belli. Derenin olduğu yere kadar sınırımız var. Bizim oraya kadar cankurtaranımız olacak. Biz sorumlu olduğumuz bölgede yine halkımızın güzel bir yaz geçirmesi için her türlü çalışmayı yapıyoruz.

-BARIŞ PLAJI’NA SAHNE KURULUYOR-

Bu yıl Barış Plajı’na yeni bir sahne kuruyoruz. Akşamları burası çok güzel oluyor. Denize giren akşam da buranın havasını solusun istiyoruz. Kampta kaldığım için biliyorum, yürüyüş yapmak için güzel bir yer. Gündüz deniz, akşam da haftanın belirli günleri yerel sanatçıları ve gençleri getirmek suretiyle müzik yapmak istiyoruz. İnsanlarımızı eğlendirmek istiyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.