Dolar 32,5431
Euro 34,9157
Altın 2.429,23
BİST 9.699,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, BÖLÜCEK YOLUNDAKİ ÇÖKMEYE ÖNLEM ALIYOR

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, BÖLÜCEK YOLUNDAKİ ÇÖKMEYE ÖNLEM ALIYOR
23 Şubat 2022 12:30
532
A+
A-

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, BÖLÜCEK YOLUNDAKİ ÇÖKMEYE ÖNLEM ALIYOR

Kdz. Ereğli’de bir çok köy ile OSB’nin bağlantı yolu olan Bölücek yolu üzerinde yaşanan çökmeye karşı belediye önlem alıyor. Gülüç Irmağı kenarında trafiğin çift şeritten sağlanması için taş dolgu yapılarak yol güvenli hale getiriliyor. Başkan Posbıyık, yapılan çalışmaları yerinde denetledi.


Kdz. Ereğli’de, etkili olan yağışlar ve Gülüç ırmağında su debisinin yükselmesiyle Bölücek yolu üzerinde başlayan çökmeye belediye önlem alıyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir çok köy ile OSB’nin bağlantı yolu olan Bölücek yolu üzerinde çökmenin devam etmesi üzerine trafiğin çift şeritten sağlanabilmesi için taş dolgu çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bölgeye giderek yapılan çalışmaları yerinde denetledi. Şu anda tek şeritten sağlanan trafik, taş dolguyla çift şeride çıkartılarak yol güvenli hale getirilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.