Dolar 32,3241
Euro 34,9742
Altın 2.312,74
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 25°C

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, KARLA MÜCADELE İÇİN SAHADA…

21 Aralık 2021 11:52
711
A+
A-

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ, KARLA MÜCADELE İÇİN SAHADA…

Kdz. Ereğli Belediyesi sabah saatlerinde etkili olan kar yağışına karşı her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm ekip ve araçlarıyla sahada mücadele çalışmalarına başladı.

Başkan Halil Posbıyık, oluşturulan kriz masasında çalışmaları denetledi.Kdz. Ereğli’de kar yağışı sabah saatlerinde etkili olmaya başladı.

Belediye her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm ekip ve araçlarıyla sahada mücadele ediyor.Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı iş makineleri, sabah erken saatlerde hastane rampası ve yüksek rakımlı bölgelere konuşlandırıldı. Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Halil Posbıyık, oluşturulan kriz masasına gelerek bilgi aldı.

Her hangi bir kapalı yol olmadığını anlatan Başkan Posbıyık, “Ekiplerimiz sahada çalışmalarını sürdürüyor. Sabah kar yağışının etkili olduğu saatlerde mevsim şartlarına uygun olmayan lastiklerle trafiğe çıkan sürücülerimizin zaman zaman trafik akışını engellediğini tespit ettik.

Kentimizde bu gece de etkisini artırması beklenen kar yağışı nedeniyle vatandaşlarımızın trafikte her hangi bir sorun yaşamaması için kar lastiği olmadan özel araçlarıyla trafiğe çıkmamalarını önemle rica ediyoruz. Herhangi bir acil durumda 153 Zabıta, 185 Su Arıza ve 112 İtfaiye hattımızı arayabilirler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.