Dolar 32,5412
Euro 34,8528
Altın 2.426,14
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 17°C
Az Bulutlu
Zonguldak
17°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 16°C

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR KIZILCAHAMAM’DA KAMPA GİRDİ.

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR KIZILCAHAMAM’DA KAMPA GİRDİ.
19 Ağustos 2022 11:45
314
A+
A-

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR KIZILCAHAMAM’DA KAMPA GİRDİ.

TEKNİK DİREKTÖR AKSU; İYİ FUTBOLLA, ŞEHRİ UMUTLANDIRAN BİR TAKIM OLMAK İSTİYORUZ.

TEKNİK DİREKTÖR AKSU; FİZİKSEL ÇALIŞMALARIN YÜZDE 70’ni BİTİRDİK.

2022-2023 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (Bal Ligi) mücadele edecek olan temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor ilk etap kamp çalışmalarını kendi tesislerinde tamamlayan takım kampa hareket etmeden önce deneyimli Teknik Direktör İsmail Aksu; “Oyun mantalitemizi fiziksel gücümüzle birlikte birleştirip, bu ligin iyi top oynayan, iyi futbol oynayan ama sonuna kadar da mücadeleyi bırakmayan bir takım olmak…“ istediklerini belirterek yeni sezon öncesi değerlendirmede bulundu.

 

 

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR KIZILCAHAMAM’DA KAMPA GİRDİ.

2022-2023 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (Bal Ligi) mücadele edecek olan temsilcimiz Kdz.Ereğli Belediyespor ilk etap kamp çalışmalarını kendi tesislerinde tamamladı. Sabah Kdz.Ereğli Belediyespor Futbolcular, Kışla Spor Tesislerinden hareket ederek Kızıcahamam’a kampa gitti.

KIZILCAHAMAM VE BOLU’DA GÜÇ DEPOLAYACAKLAR

Kdz.Ereğli Belediyespor kamp süreci boyunca Kızılcahamam ve Bolu’da kamp yaparak yeni sezona hazırlanacak. Eflatun-Beyazlı ekipte Teknik Direktör İsmail Aksu yaptığı açıklamada; “Şimdi ikinci şehir dışı kampının ilk etabında geri kalan fiziksel açımızı da kapattıktan sonrada belli taktik çalışmalarına geçeceğiz. Orada 2 tane hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. Ondan sonrada ikinci etap Bolu kampımız var. Orada da bol bol hazırlık maçı yapıp sezona iyi bir giriş yapmak istiyoruz.’’dedi.

TEKNİK DİREKTÖR AKSU; FİZİKSEL ÇALIŞMALARIN YÜZDE 70’ni BİTİRDİK.

9 Ağustos’ta, 2022 – 2023 sezonunu açarak 10 günlük çalışma programı içersinde 16 tane antrenman yapan Kdz.Ereğli Belediyespor, kampa gitmeden önce açıklama yapan deneyimli teknik direktör İsmail Aksu; “Bu 10 günlük süre zarfında, iyi ve güzel bir süreç oldu. Bu süreçte de öncelikle oyuncu arkadaşlarımız gerçekten Ereğli’ye ve bizlere, burada ki çalışanlara kısa sürede adaptasyon sağladı. Amacımız ilk etap da buydu. Hemen o yakınlığı sağlamak, takım içersinde o kaynaşmayı sağlamaktı. Ve biz bunu ilk etap da bunu başardık. Bununla beraber, fiziksel olarak ilk adaptasyon sürecini tamamladık. Şuan da takımımız kamp için hazır. İlk etap kamp için Kızılcahamam’a gideceğiz. Orada 1 hafta kalacağız. Bu süre zarfında fiziksel çalışmalarının yüzde 70’ni bitirdik.’’dedi.

TEKNİK DİREKTÖR AKSU; İYİ FUTBOLLA, ŞEHRİ UMUTLANDIRAN BİR TAKIM OLMAK İSTİYORUZ.

Kdz.Ereğli Belediyespor’un deneyimli Teknik Direktör İsmail Aksu yaptığı açıklamada; “Tabi burada en önemli şey bir oyun mantalitemiz var. Oyun mantalitemizi fiziksel gücümüzle birlikte birleştirip, bu ligin iyi top oynayan, iyi futbol oynayan ama sonuna kadar da mücadeleyi bırakmayan ve iyi futbolla, şehri umutlandıran bir takım olmak istiyoruz. Zaten bu yolda da sağlam adımlar ile ilerliyoruz. Şuan da herhangi bir problemimiz yok. Çok şükür sakatımız, herhangi bir sıkıntımızda yok. Sadece bize geri kalan şey çalışmak, çalışmak, çalışmak. En iyi sonucu bulmak bununla beraber…’’ ifadelerini kullanarak yeni sezon hazırlıkları hakkında kamp öncesi değerlendirmede bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.