Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA, GENÇLİK RÜZGARI

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA, GENÇLİK RÜZGARI
20 Haziran 2023 01:53
175
A+
A-

 

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR’DA, GENÇLİK RÜZGARI

Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Kdz.Ereğli Belediyespor’da; Akın Spor’un kadrosunda yer alan 6 futbolcu;Tarık Arslan, Emirhan Saltabaş, Berk Yasin Koç, Abidin Uslu, Yiğit Karaman, Arda Arslan ile alt yapıdan A takıma yükselen 5 futbolcu; Can Babalık, Yasin Yiğitoğlu, Erencan Uğurlu, Mehmet Candurak ve Gökhan Öztürk isimli Kdz.Ereğlili genç oyuncular, Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, 2.Başkan Halil Bozkuş, As Başkan Akın Katı, Fatih Çapar, Selim Ballı, Deniz Koca, Satılmış Yiğit, Recep Köksal ve Teknik Direktör Cahit Terzi ile birlikte toplantı gerçekleştirdi.

 


Toplantının ardından açıklama yapan Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık; “Uzun yıllardan beri yapmak istediğimizi, bu yıl aramıza yeni katılan değerli hocamızla, yönetim kurulumuzun aldığı kararla hep beraber gerçekleştirdik. Ereğli’de alt yapıdan yetişen çok değerli futbolcularımız var. Akın Spor’dan 6 oyuncumuz var, onlar bu sene bizimle beraber çalışacaklar. Bunu söylemekten büyük mutluluk ve onur duyuyorum” dedi.

KDZ.EREĞLİ BELEDİYESPOR’A GENÇLERDEN BÜYÜK GÜÇ

A takıma yükselen Kdz.Ereğlili gençler ile birlikte yeni sezon öncesi toplantı sonrasında açıklama yapan Belediye Başkanı Halil Posbıyık; “Yine geçmiş yıllardan aramızda bulunan Kdz.Ereğli Belediyespor alt yapı oyuncuları var. 5 oyuncumuz ile birlikte, Kdz.Ereğli Belediyespor’a büyük bir güç vermiş olacağız. Ben onları, Kdz.Ereğli Belediyespor’da görmekten büyük mutluluk duyduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. Ereğli halkının talebi bu yöndeydi. Bizim ve yönetim kurulumuzun özellikle aramıza katılan değerli hocamızın da talebiyle, bu isteğimizi, Kdz.Ereğli Belediyespor sevenlerinin arzusunu yerine getirmiş oluyoruz. Kdz.Ereğlili gençlerimizin aslanlar gibi mücadele edeceğine ve başarılı olacağına, kendi futbol hayatlarını zenginleştirip çok daha değerli yerlere geleceğine yönetim kurulumuz, hocamız ve ben yürekten inanıyoruz. Onlara Allah yolunuzu açık etsin diyor, hepsine başarılar diliyorum“ ifadelerinde bulundu.

Toplantı hatıra fotoğrafıyla sona erdi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.