Dolar 32,4745
Euro 34,7570
Altın 2.441,46
BİST 9.936,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

KDZ. EREĞLİ’DE, BİSİKLETLİ ZABITA TİMİ DEVRİYEYE BAŞLADI

KDZ. EREĞLİ’DE, BİSİKLETLİ ZABITA TİMİ DEVRİYEYE BAŞLADI
20 Eylül 2022 16:00
520
A+
A-

KDZ. EREĞLİ’DE, BİSİKLETLİ ZABITA TİMİ DEVRİYEYE BAŞLADI

Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Bisikletli Zabıta Timi kuruldu. Sahilde ve Bisiklet Yolu’nda görev yapacak doğa dostu elektrikli bisikletlere sahip biri bayan 4 kişilik tim devriyeye başladı.

 

Kdz. Ereğli Belediyesi halka hizmet anlayışında yeniliklerini sürdürüyor. Bu amaçla Zabıta Müdürlüğü bünyesinde Bisikletli Zabıta Timi kuruldu.

Trafiğe kapalı alanlarda olaylara daha rahat müdahale edebilecek olan aynı zamanda zabıtanın hareket kabiliyetini artıracak doğa dostu elektrikli bisiklet timi ilk devriyesini kentin oksijen ve rahatlama alanı sahil güzergahında Zabıta Müdürü Halit Aydın’ın koordinasyonunda yaptı.

Biri bayan 4 kişilik timin sahil güzergahı ve yeni açılacak olan bisiklet yolunda görev yapacağını belirten Zabıta Müdürü Halit Aydın şunları söyledi:

“Başkanımız Halil Posbıyık’ın talimatlarıyla hizmet anlayışında yenilikleri sürdürüyoruz. İlçemizde motorlu araç trafiğine kapalı olan özellikle halkımızın gezinti yaptığı mesire alanlarında, parklarda, merkez çarşı içerisinde, uzun sahilimizde ve açılışı yapılacak bisiklet yolunda kullanılmak üzere 4 adet elektrikli bisiklet alarak Belediye Zabıta Müdürlüğü envanterine kayıtlarını yaptık. Halkımızın bu noktalardaki şikayet ve taleplerine ivedilikle müdahale etmeyi amaçlıyoruz. Çevre dostu bisikletler ile halkımızın yanında ve yakınında olacağız.”

Bisikletli Zabıta Timi, 24 saat esasına göre çalışacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.