Dolar 32,5439
Euro 34,8924
Altın 2.434,25
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C

Kdz. Ereğli’de Kızılay gençlik yapılanmasını tamamladı

Kdz. Ereğli’de Kızılay gençlik yapılanmasını tamamladı
23 Ekim 2022 01:49
236
A+
A-

Kdz. Ereğli’de Kızılay gençlik yapılanmasını tamamladı

 

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi’nde Gençlik Kolları Başkanlığı’na Murat Kasım Taşdelen getirildi.

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, yönetim kurulu üyeleri, belde başkanları, kadın ve genç gönüllüler ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Yapılan istişareler sonucu Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi Gençlik Kolları yönetimi oluşturuldu. Buna göre Murat Kasım Taşdelen Başkan, Barış Çınar Başkan Yardımcısı, Neslihan Çakır Sekreterlik Birimi, Dilara Altun İletişim Birimi, Buse Doğan Eğitim Birimi, Beray Tunca Etkinlik ve Organizasyon Birimi, Derya Yıldızhan Proje ve Fon Birimi, İrem Güven, Şuheda Ağralı, Ayşe Rabia Bozacıoğlu, Mehmet Ali Er, Berrin Yalçın, Esra Demircan ve Şeyma Çağıran yönetim kurulu üyesi olarak belirlendi. Gençlik Kolları Başkan ve yöneticilerine görevlerinde başarılar dileyen Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, birlikte güzel işler yapacaklarını söyledi.

Başkan Yağız açıklamasında “Geçtiğimiz hafta belde başkanlıklarımızda atamalarımızı yapmıştık. Bu günde Gençlik Kolları Başkan ve yöneticilerinin görevlendirmelerini tamamladık. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana özellikle genç Kızılay gönüllülerimizin çok büyük katkıları oldu. Bir çok çalışmamızı onlarla beraber yaptık. Bu günde kurumsal yapımızı tamamladık ve arkadaşlarımızın yeni görevlerini belirledik. Ben kendilerine başarılar diliyorum. Kdz. Ereğli’de Kızılay’ımızın tüm birimleri daha güzel işler yapacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.