Dolar 32,4126
Euro 34,8222
Altın 2.432,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Sal 14°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 17°C

Kdz. Ereğli’de vefat edenler (16 Ocak 2024)

Kdz. Ereğli’de vefat edenler (16 Ocak 2024)
16 Ocak 2024 09:29 | Son Güncellenme: 16 Ocak 2024 22:36
146
A+
A-

 

KDZ. EREĞLİ’DE VEFAT EDENLER:

 

1- Bağlık Mahallesi, Hatip Sokak Sakinlerinden Nebahat Özen, Sebahat, Nurtane, Hasan, Murat Ve Kemal Turhan’ın Babaları Remzi Turhan Vefat Etmiştir.

 

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Hatip Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

 

 

2- Kocaali Mahallesi, Ahmetcikler Sokak Sakinlerinden Şükran, Halime, Necla, Ahmet Ve Metin Karadeniz’in Babaları, Ayşe Karadeniz’in Eşi Temel Karadeniz Vefat Etmiştir.

 

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Kocaali Ahmetçikler Sokak Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Ahmetçikler Aile Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

 

3- Merhum Mustafa Bostancı Ve Merhume Mükerrem Bostancı’nın Oğulları, Müşerref Bostancı’nın Eşi, Zeynep Ve Mustafa Bostancı’nın Babaları, Bozhane Dalgıçlarından Ali Bostancı, Emrullah Bostancı Ve Merhum İsa Bostancı’nın Kardeşleri, Kdz.Ereğli Devlet Hastanesinden Emekli Abdullah Bostancı Vefat Etmiştir.

 

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Bozhane Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Alaplı Hüseyinli Köyü Aile Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

 

4- Elmatepe Mahallesi Sakinlerinden Semramis Dereçiçeği’nin Eşi, Hatice Katı, Hediye Çakmak Ve Özlem Dereçiçeği’nin Babaları Oktay Dereçiçeği Vefat Etmiştir.

 

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Elmatepe Mahallesi Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Kepez Mahallesi Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

 

5- Merhum Şaban Adıyaman’ın Eşi, Burak Adıyaman Ve Gamze Ayhan’ın Anneleri, Murat Ve Hüseyin Bektaş’ın Kardeşi, Maksude Bektaş Ve Merhum Mehmet Bektaş’ın Kızları Zeynep Adıyaman Vefat Etmiştir.

 

 

Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Cemaller Köyü Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

 

Akgün Haber Ailesi  olarak, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet; kederli aileleri ile yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.