Dolar 32,4582
Euro 34,9028
Altın 2.437,03
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Sal 14°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 17°C

Kdz. Ereğli’de vefat edenler (20 Şubat 2024)

Kdz. Ereğli’de vefat edenler (20 Şubat 2024)
20 Şubat 2024 12:15
128
A+
A-

Kdz. Ereğli’de vefat edenler (20 Şubat 2024)

Karadeniz Ereğli’de vefat eden 5 kişi, bugün kılınacak cenaze namazlarının ardından toprağa verilecek.

#Ereğli #Cenaze

KDZ. EREĞLİ’DE VEFAT EDENLER:

1- Merhume Penbe Koca ve Merhum Kibar Koca’nın kızları, Merhum İbrahim Onaylı’nın eşi, Nurşen Ekren, Bülent Onaylı, Sedat Onaylı ve Nilgün Onaylı’nın anneleri, Sevgi Onaylı ve Şafak Onaylı’nın Kayınvalideleri Hatice Onaylı vefatetti.

Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Bozhane Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecek.

2-Merhume Bahriye Gül’ün eşi, Erdal Sarı, Yusuf Sarı, Yaşariye Topaloğlu ve Şahinde Gül’ün babaları Hasan Sarı vefat etti.

Merhumun Cenazesi Bugün İkindi Namazına Müteakip Kozlu Çamköy Harmankaya Mahallesi Mezarlığında Toprağa Verilecek.

3- Elmatepe Mahallesi Sakinlerinden Sevim Yıldırım’ın Eşi, Nevin, Şirin, Safiye, Nigar ve Fatih Yıldırım’ın Babaları Ali Yıldırım vefat etti.

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Elmatepe Yarma Mahallesi Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Abdi Köyü Gülyalı Mahallesi Aile Mezarlığında Toprağa Verilecek.

4- Murtaza Mahallesi Sakinlerinden Merhum Ali Er’in eşi, Nuray Yılmaz Kaya ile Tülay Balcı’nın anneleri, Selahattin Balcı ve Necmettin Yılmaz Kaya’nın kayınvalideleri, Asena, Özgür, Koray ve Ali’nin anneanneleri Naciye Er vefat etti.

Merhumenin Cenazesi Bugün İkindi Namazına Müteakip Bozhane Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecek.

5- Kdz. Ereğli Esnaflarından Merhum Kenan Pestilci’nin Yeğeni Mehmet Pestilci vefat etti.

Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Ali Molla Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecek.

Akgün Haber ailesi olarak hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, kederli aileleri ile yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.