Dolar 32,6073
Euro 34,7559
Altın 2.515,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 17°C
Yağmurlu
Zonguldak
17°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 22°C

KDZ. EREĞLİ’DE VEFAT EDENLER:

KDZ. EREĞLİ’DE VEFAT EDENLER:
20 Aralık 2022 12:19
997
A+
A-

KDZ. EREĞLİ’DE VEFAT EDENLER:

 

1- Bağlık Mahallesi Kayalık Sokak Sakinlerinden; Merhume Elmas Ve Merhum Kamil Yavuz’un Kızları; Merhume Saliha Aktaş, Merhume Zekiye Aktaş, Merhume Seher Karabulut Ve Merhum Ali Yavuz’un Kardeşleri; Erdemir’den Emekli Fehmi Kuzu’nun Eşi; Erdemir Merkez Bakımdan Emekli Necdet Kuzu Ve Merhume Nesrin Selvi’nin Anneleri; SSK’dan Emekli Neşe Kuzu Ve Anadolu Sigorta’dan Emekli Merhum Mete Selvi’nin Kayınvalideleri; Nedret Selvi Ve Merhume Onur Selvi’nin Anneanneleri; Nihan Kuzu, Nevra Yücel Ve Kadir Yücel’in Babaanneleri; Hikmet Köse, Beyhan Kuzu, İlhan Demirsu Ve Merhum İsmet Aktaş’ın Teyzeleri; Merhume Mükerrem Keskin, Merhume Müzeyyen Gürcan, Ahmet Gürcan Ve Merhum Şadan Kuzu, Fikret, Hikmet Ve Merhum İsmet Kof İle Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Komiserlerinden Oktay Keskin’in Yengeleri Rabia KUZU vefat etti.

 

Merhumenin Cenazesi Bugün İkindi Namazına Müteakip Hatip Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Şehir Mezarlığında toprağa verilecek.

 

2- Orhanlar Mahallesi Sakinlerinden; Merhum Turan Yamak’ın Eşi; Fatih Yamak, Mert Yamak Ve Ayşegül Karadel’nin Anneleri; Belediyemiz Personellerinden Engin Karadeli’nin Kayınvalidesi; Haluk Hançer Ve Nazan Uzun’un Ablaları; Hande Ve Tahsin Hançer İle Kaan Uzun’un Teyzeleri; Muhittin Dikmen, Ve Seçil Bedir’in Yengeleri; Nehir Ve Demir Karadeli’nin Anneanneleri; Nazlı Yamak’ın Babaannesi Handan YAMAK vefat etti.

 

Merhumenin Cenazesi Bugün Orhanlar Mahallesi İhsan Öncel Caddesindeki Evinin Önünde Helallik Alındıktan Sonra İkindi Namazına Müteakip Bozhane Camiinde Kılınacak Cenaze Namazından Sonra Şehir Mezarlığında toprağa Verilecek.

 

3- Murtaza Mahallesi Dışçeşme Sokak Sakinlerinden; Merhum Ferhat Çayırlı’nın Eşi; Osman, Faik, Faruk Ve Hülya Çayırlı’nın Anneleri; Pınar Açıksöz’ün Anneannesi; Tansel, Tarık Ve Tutku Çayırlı’nın Babaanneleri Altun TERZİ vefat etti.

 

Merhumenin Cenazesi Bugün İkindi Namazına Müteakip Zonguldak Asri Mezarlığında toprağa verilecek.

 

4- Ereğli Eşrafından Merhum Hacı Mehmet Ali Yılmaz Ve Merhume Behice Yılmaz’ın Kızları; Merhume Necla Erman’ın Kızkardeşi; Merhum Kadri Yılmaz’ın Yeğeni; Zuhal Yılmaz’ın Kuzeni; Dr. Halim Tanyeri’nin Eşi; Rıza Tanyeri, Ve Merhum Mustafa Tanyeri’nin Anneleri; İhsan Yılmaz’ın Anneannesi; Fatih, Faruk, Nilüfer, Menekşe Ve Halim Tanyeri’nin Babaanneleri Nevire TANYERİ vefat etti.

 

Merhumenin Cenazesi Bugün İkindi Namazına Müteakip Kozlu Aziziye Camii’nde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Kozlu Aile Mezarlığında toprağa verilecek.

 

Akgün Haber ailesi olarak, merhumelere Allah’tan rahmet; kederli aileleri ile yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.