Dolar 32,3470
Euro 35,0988
Altın 2.307,90
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

KDZ. EREĞLİ’YE 3 YENİ SU DEPOSU İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

KDZ. EREĞLİ’YE 3 YENİ SU DEPOSU İNŞAATINDA SONA GELİNDİ
26 Ekim 2020 09:56
349
A+
A-

KDZ. EREĞLİ’YE 3 YENİ SU DEPOSU İNŞAATINDA SONA GELİNDİ

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin enerji kesildiğinde suların kesilmemesi için inşa ettiği 3 yeni su deposu inşaatında sona gelindi. Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Cömert, İnallı ve Kestaneci’de çalışmaların tamamlandığını, Osmantepe’de ise sona gelindiğini belirterek, “Aralık sonuna kadar alt yapı bağlantıları tamamlayarak yeni yıl ile birlikte su depolarını devreye alacağız” dedi.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin enerji kesildiğinde suların kesilmemesi için 1 milyon TL yatırım ile şehrin 3 ayrı noktasına inşa ettiği su depoları tamamlanma aşamasına geldi.

Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Cömert, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca ile Osmantepe 500 tonluk su deposunda devam eden çalışmaları yerinde takip etti. Cömert, İnallı’da 100 tonluk, Kestaneci Mahallesi Radar Tepe’de 500 tonluk su depolarının inşasının tamamlandığını belirterek şunları söyledi:

“Osmantepe’de 500 tonluk su deposunun yapımında sona gelindi. Kısa sürede buradaki çalışmalarımız da tamamlanacak ve Aralık ayı sonuna kadar alt yapı bağlantılarını tamamlayarak yeni yıl itibarıyla su depolarını devreye almış olacağız. İnallı ve Osmantepe su depolarıyla Elmatepe, Kepez’in bir bölümü; Kestaneci su deposuyla Güldere ve Kestaneci Mahallesi ile Alkaya mevkisinde elektrik kesintilerinden sonra meydana gelen su kesintileri bir daha yaşanmayacak. Sorunu çözmüş olacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.