Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

KDZ. EREĞLİ’Yİ FESTİVAL COŞKUSU SARDI

KDZ. EREĞLİ’Yİ FESTİVAL COŞKUSU SARDI
18 Temmuz 2022 14:31
267
A+
A-

KDZ. EREĞLİ’Yİ FESTİVAL COŞKUSU SARDI

BELEDİYE PLAJI’NDA FESTİVAL ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

21-24 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 22. Uluslar arası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali öncesi Kdz. Ereğli’yi festival coşkusu sardı.

Belediye Plajı’nda DJ performansı ve voleybol turnuvasıyla festival etkinlikleri başladı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Perşembe günü başlayacak festival öncesi vatandaşları bölgenin çekim merkezi haline gelen belediye plajındaki etkinliklere davet etti.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin bu yıl 21-24 Temmuz tarihleri arasında yapacağı 22. Uluslar arası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali öncesi geri sayım başladı. Festival hazırlıkları tamamlanırken, etkinlikler Belediye Barış Plajı’nda DJ performansı ve voleybol turnuvasıyla başladı.

Başkan Halil Posbıyık, bölgenin çekim merkezi haline gelen Barış Plajı’ndaki etkinlikleri ziyaret etti. DJ Melih Bayramoğlu’nu performansı için kutlayan Başkan Posbıyık, plaj ve deniz voleybolu turnuvasının ödül töreninin festivalin son gününde yapılacağını belirtti.

Yapılan yeniliklerle halkın hizmetine açılan Barış Plajı’nı gezip görmeyen Ereğlililerin olduğunu belirten Başkan Posbıyık, “Plajımıza çevre il ve ilçelerden müthiş bir ilgi var. Günübirlik buraya gelenler var ama halen daha Ereğli’de yaşayıp da Barış Plajı’nı gezip görmeyenler var. Festivalimiz Perşembe akşamı başlıyor.

Hazırlıklarımız tamam. Türkiye’den, yurt dışından bir çok misafirimiz şimdiden geldi.

Ben yine son güne bırakmayın önceden gelin Barış Plajı’nda başlayan etkinliklerimize katılın, plajın keyfini çıkarın diyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.