Dolar 32,5501
Euro 34,9800
Altın 2.418,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

KENT KONSEYİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

KENT KONSEYİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
25 Ağustos 2021 12:46
275
A+
A-

KENT KONSEYİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Kdz. Ereğli Kent Konseyi topluma örnek teşkil edebilecek faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi.

Kdz. Ereğli’de sosyal faaliyetlerini sürdürürken protokol ziyaretlerine de devam eden Kent Konseyi örnek bir davranışa imza attı.


Kent Konseyi, ülkemizde yaşanan yangın facialarından sonra ziyaretlere çiçek götürme yerine, tüplü çam fidanı götürmeyi tercih etti.


Son ziyaretini İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına gerçekleştiren Kent Konseyi, İYİ Partiye de tüplü çam fidanı hediye etti.
İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, Kent Konseyi’nin bu tutumunu tekdir ederek Başkan Osman Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyelerini kutladı.
Kent Konseyi Başkanı Osman Yavuz’da, konsey olarak yaklaşık 500 adet fidan aldıklarını ve bu fidanlar ile ülkemizdeki yangın facialarını unutturmamak adına hatıra ormanı oluşturacaklarını söyledi.
Kent Konseyi’nin İYİ Parti’ye gerçekleştirdiği ziyaret semimi bir ortamda gerçekleşti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.