Dolar 32,5480
Euro 34,9058
Altın 2.437,24
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 28°C
Az Bulutlu
Zonguldak
28°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Kızılay Başkanı Yağız bayram öncesi çocukları sevindirdi

Kızılay Başkanı Yağız bayram öncesi çocukları sevindirdi
5 Temmuz 2022 18:48
456
A+
A-

Kızılay Başkanı Yağız bayram öncesi çocukları sevindirdi

 

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, Kızılay gönüllüsü gençlerle birlikte çocuk esirgeme kurumunda kalan çocuklara hediyeler verip bayramlarını kutladı.

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, Kızılay gönüllüsü gençlerle birlikte çocuk esirgeme kurumunda kalan çocukları ziyaret etti.

Kurban Bayramı öncesi çocuklara çeşitli hediyeler veren Başkan Yağız ve beraberindekiler çocukların bayramlarını kutladı.

Kızılay gönüllüsü gençlerle oyunlar oynayıp bayram kutlaması yapan çocuklar büyük mutluluk yaşadı.

Kızılay Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, Kızılay olarak Kurban Bayramı öncesinde çocuk esirgeme kurumunda kalan çocukları ziyaret ederek onları mutlu etmek istediklerini söyledi.

Başkan Yağız yapılan ziyaret ve düzenlenen etkinliğe ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Bu gün Kızılay Kdz. Ereğli Şubesi olarak Kızılay gönüllüsü gençlerimizle birlikte çocuk esirgeme kurumunu ziyaret edip onlara Kurban Bayramı öncesi çeşitli hediyeler verdik. Onlarla birlikte oyunlar oynayıp bayram kutlaması yaptık.

Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm ve mutluluk, bizleri de çok mutlu etti. Bir iyilik hareketi olan Kızılay ailesi olarak 7’den 70’e toplumun her kesimine ulaşarak kucaklamaya devam ediyoruz. Çocuklarımıza yönelik etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.