Dolar 32,3366
Euro 35,1967
Altın 2.247,97
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 8°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
8°C
Hafif Yağmurlu
Çar 10°C
Per 9°C
Cum 10°C
Cts 13°C

Kızılay depremzede çocuklara moral verdi

Kızılay depremzede çocuklara moral verdi
28 Kasım 2022 09:31 | Son Güncellenme: 28 Kasım 2022 11:32
485
A+
A-

Kızılay depremzede çocuklara moral verdi

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ve Kızılay gönüllüleri ile birlikte depremden etkilenen çocuklara moral vermek için çeşitli hediyeler verdi.

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız ile Kızılay gönüllüleri depremzedelere yönelik yemek, su ve ekmek dağıtımının ardından çocuklara yönelik etkinlikler yapmaya başladı. Başkan Yağız, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ve Kızılay gönüllüleri ile birlikte mahalleleri gezerek depremden etkilenen çocuklara çeşitli hediyeler vererek morallerini düzeltmeye çalıştı. Başkan Yağız yaptığı açıklamada “Düzce’nin Gölyaka ilçesi merkezli 5.9 şiddetinde ki depremin yaşandığı ilk andan itibaren Kızılay Kdz. Ereğli şubesi olarak bölgedeyiz. Depremden etkilenen ve evlerini terk etmek zorunda kalan ailelerimize Kızılay gönüllülerimiz ile birlikte sıcak çorba, ekmek, yemek ve su dağıtımlarımız devam ediyor. Dünde depremden etkilenen çocuklarımıza moral olması açısından çeşitli etkinlikler yapmaya başladık. Düzce Belediye Başkanımız Faruk Özlü ile birlikte mahalle mahalle gezip depremden etkilenen çocuklarımıza balon ve oyuncaklar dağıttık. Genç gönüllülerimiz çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek morallerini yükseltmeye çalıştılar. Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi olarak tüm gönüllülerimiz ile birlikte ihtiyaç duyulan her noktada görev almaya ve halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.