Dolar 32,5399
Euro 34,8951
Altın 2.437,02
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Az Bulutlu
Zonguldak
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 15°C

Kızılay gönüllüleri köy okulunda çocuklarla Cumhuriyeti kutladı

Kızılay gönüllüleri köy okulunda çocuklarla Cumhuriyeti kutladı
27 Ekim 2022 21:10
265
A+
A-

Kızılay gönüllüleri köy okulunda çocuklarla Cumhuriyeti kutladı

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, Gülüç İbrahim İzmirli Anadolu Lisesi Kızılay gönüllüsü öğrenciler ve genç Kızılay gönüllüleri ile birlikte Kızılca İlk ve Ortaokulu’nda eğitim gören çocuklarla Cumhuriyet’in 99. Yılını çeşitli etkinliklerle kutladı.

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, Gülüç İbrahim İzmirli Anadolu Lisesi Kızılay gönüllüsü öğrenciler ve Kızılay gönüllüsü gençler, Kdz. Ereğli ilçesi Kızılca Köyü’nde eğitim öğretim faaliyeti gösteren Kızılca ilk ve ortaokulu öğrencileri ile Cumhuriyet’in 99. Yılı nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi. Genç Kızılay gönüllüleri ana sınıfı öğrencileri ile gitar çaldı, şarkılar söyledi, oyunlar oynadı. Çocuklara balon ve çeşitli hediyeler veren genç Kızılay gönüllüleri Kızılca İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile Cumhuriyet’in kuruluşunu coşku içerisinde kutladı.
Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, düzenledikleri etkinlikte öğrencilerin çok eğlendiğini ifade etti. Başkan Yağız açıklamada “Gülüç İbrahim İzmirli Anadolu Lisesi Kızılay gönüllüsü öğrencilerimiz ve Genç Kızılay gönüllüsü arkadaşlarımızla birlikte ilçemize bağlı Kızılca Köyü’nde ki Kızılca İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldik. Ana okulu öğrencilerinden en üst sınıf öğrencilerine kadar çeşitli oyunlar oynadık, gitar çalıp, şarkılar söyledik ve hediyeler verdik. Öğrencilerimizin yüzlerindeki mutluluk gerçekten görülmeye değerdi. Kendilerine hem Cumhuriyet’in ne şartlarda kurulduğunu anlattık, hem de Kızılay’ımız hakkında bilgilendirdik. Oldukça güzel bir etkinlik yaptığımızı düşünüyorum. Tüm okul yönetimine, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, Gülüç İbrahim İzmirli Anadolu Lisesi Kızılay gönüllüsü öğrencilerimize ve genç Kızılay gönüllüsü arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Cumhuriyet’imizin 99. Yılını bir kez daha yürekten kutluyorum.” Dedi.
Başkan Yağız ayrıca Cumhuriyet’in kuruluşunun 99. Yılı nedeniyle Kızılay gönüllüsü 99 kişi ile 29 Ekim Cumartesi günü Kdz. Ereğli sahilinde yürüyüş yapıp vatandaşlara karanfil dağıtacaklarını söyledi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.