Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Kızılay haftası pasta kesilerek kutlandı

Kızılay haftası pasta kesilerek kutlandı
31 Ekim 2023 14:04
103
A+
A-

Kızılay haftası pasta kesilerek kutlandı

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanacak olan Kızılay Haftası nedeniyle birçok etkinlik düzenledi.

Kdz. Ereğli Kızılay’da Kızılay Haftası’nı pasta keserek kutladı.

Başkan Yağız etkinlikte Kızılay Genel Merkezi tarafından kendilerine tahsis edilen kurtarma aracı ile mobil ikram aracının tanıtımını yaptı.

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi tarafından 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanacak olan Kızılay Haftası nedeniyle bir çok etkinlik düzenledi.

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi ilk olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen yürüyüşe geniş bir katılım sağladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yürüyüşü ve kutlama etkinlikleri sırasında Kadın ve Genç Kızılay gönüllüleri yüzlerce çocuğa hediyeler verdi.

Kdz. Ereğli Kızılay bu gün ise İş Bankası karşısındaki alanda etkinlikler düzenledi.

Kdz. Ereğli Kızılay Şube Başkanı Kürşat Yağız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ve Türk Hava Kurumu Başkanı Abdullah Hasçelik, Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki dönem Başkanı Murat Sesli ve Kızılay gönüllüleri ile pasta kesti. Etkinlik çerçevesinde alanda Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi tarafından yapılan çalışmaları yansıtan fotoğraflar sergilendi.

Kan bağışı kampanyasının da düzenlendiği etkinliğe katılanlara ikramlarda bulunuldu.

Türk Kızılayı’nın 155 yıllık bir tarihe sahip olduğunu belirten Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmaları anlattı.

Türkiye’nin her noktasında yaşanan başta afetler olmak üzere, iş kazaları gibi bir çok olayda Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi olarak gönüllüler ile birlikte yardıma koştuklarını vurgulayan Yağız “Türk Kızılayı 155 yıldır dünyanın dört bir yanında mazlumların, ihtiyaç sahiplerinin yanında yer alan önemli bir kuruluşumuz.

Bizlerde Kdz. Ereğli’de tarihi şan ve şerefle dolu Türk Kızılayı bayrağını en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.

Kdz. Ereğli’de göreve geldiğimiz günden bu yana başta özel çocuklarımız olmak üzere toplumumuzun her kesimi ile Kızılayı’ımızı buluşturmaya ve kucaklaştırmaya çalıştık.

Geldiğimiz noktada 100’lerce gönüllüye ulaştık.

Gönüllülerimiz ile birlikte geçtiğimiz Şubat ayında yaşanan ve 11 ilimizde felakete yol açan deprem olmak üzere, Düzce Depremi ve Amasra maden kazasında vatandaşlarımızın yardımına koştuk. O bölgelerde her türlü ihtiyacın giderilmesi, yaraların sarılması, moral ve motivasyonlarının yükseltilmesi için gönüllülerimiz ile canla başla aylarca çalıştık.

Geldiğimiz noktada Türk Kızılayı Genel Merkezimiz bizlere kurtarma çalışmalarına ve hizmetleri daha hızlı ulaştırabilmek için 4X4 bir arazi aracı ve gittiğimiz noktalar da içerisinde mobil mutfağı bulunan ikram aracı tahsis etti.

Bu anlamda Türk Kızılayı Genel Merkez yöneticilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Bu gün burada Kızılay Haftası’nı pasta keserek kutladık.

4 Kasım’a kadar da çeşitli etkinliklerle Kızılay Haftası’nı kutlamaya devam edeceğiz.

Ben başta gönüllülerimiz olmak üzere etkinliklerimize katılıp bizlere destek olan her kese çok teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle Cumhuriyet’imizin 100. Yılını ve 29 Ekim-4 Kadım Kızılay Haftası’nı kutluyorum.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.