Dolar 32,4919
Euro 34,5772
Altın 2.501,96
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 24°C
Az Bulutlu
Zonguldak
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C

KORONA BİTMEDEN BAŞLADI KOTON’ A KRİZİ ..

KORONA BİTMEDEN BAŞLADI KOTON’ A KRİZİ ..
30 Nisan 2021 15:05
923
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 17 günlük tam kapanmaya KIRMIZI olarak girildi.

Vaka sayılarının artışından Türkiye’ de birinci sırada olan Zonguldak ve ilçeleri, kapanmanın ardından nasıl bir renk alacağı merak konusu oldu.

Vatandaşlar ise kurallara uyulması durumunda vaka sayılarının azalacağını düşündüklerini ifade etti.

Zonguldak genelinde artış gösteren KORONAVİRÜS salgınında birinci sırada yer alan Ereğli’ de tam kapanmaya KIRMIZI Olarak girildi.

Kapanmadan hemen önce kameralara yansıyan görüntülerde vatandaşların banka ve alışveriş merkezilerinin önünde uzun kuyruklar oluşturduğu görüldü.

Banka önünde sosyal mesafe kurallarına da uyulmadığı görüntülere yansıdı.

Vatandaşlarla yapılan görüşmede ise tam kapanmanın etkili olacağını düşündüklerini ancak kapanmanın sona ermesi ile birlikte herkesin maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması gerektiğinin altı çizildi.

KOTON’A BÜYÜK TEPKİ…

Diğer yandan kapanmadan bir gün önce yaptığı yüzde Ellilik indirim ile izdihama neden olan KOTON Mağazasına sosyal medyadan tepki yağıyor.

Yapılan indirim sonrasında alış veriş yapmak için kapıda oluşan kuyruğu gören okurlar “Hakkımızı helal etmiyoruz. Kimlerin veballerini alacaksınız bakalım. Gereksiz yere yapılan indirim sonrasında Koronaya davet çıkartmışsınız” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.