Dolar 32,3296
Euro 35,0275
Altın 2.282,64
BİST 8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Koronavirüs Ve Arı Sokması Vakaları Artışta

Koronavirüs Ve Arı Sokması Vakaları  Artışta
27 Temmuz 2021 11:08
577
A+
A-

1.VAKA

KORONAVİRÜS ARTIŞTA

Karadeniz Ereğli İlçesinde, Koronavirüs (Covid-19) salgınına bağlı vakalarda önemli artışlar olduğu gözleniyor.
Edinilen bilgilere göre, 25 Temmuz’da, İl genelinde 64’e ulaşan Covid-19 vaka sayısının en fazla olan tespiti ise Ereğli olarak öne çıkıyor.
25 Temmuz’da yapılan 112 adet Covid-19 testinden 18’in pozitif çıktığı Ereğli’de, hastanelerde; serviste 11, yoğun bakım ünitelerinde ise 6 hastanın tedavisi sürdürülüyor.


KAYMAKAM UYARIYOR!


Diğer yandan, Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Kurban Bayramı öncesi ve sırasında yaptığı konuşmalarda, vaka sayılarının artışına dikkat çekerken, Vatandaşların gerekli tedbirlerde gevşememeleri gerektiği uyarısında bulundu.
Covid-19 süresince vatandaşların ve esnafın sıkıntılar çektiğini hatırlatan Çorumluoğlu, “Mümkün olduğu kadar maske, mesafe, hijyene dikkat edeceğiz.

Eylül’de okullar açılacak, hayatımız normal akışına devam edecek. Ben de iki doz aşımı oldum, üçüncü aşımı olacağım. Aşı sayılarını artırmadan bu isi başaramayacağız.

Aşılarınızı olun, ailelerinizi, bizi üzmeyin” dedi.


2.VAKA

ARİI SOKMASI VAKASI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Yunuslu Köyü’nde arı sokması sonucu bir kişi hastanelik oldu.

Olay ilçeye bağlı Yunuslu Köyü Esentepe Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre 31 yaşındaki H.D. arı sokması sonucu fenalaştı. İlk olarak solunum sıkıntısı yaşayan ve daha sonra baygınlık geçiren H.D.’nin ailesi durumu 112 salık ekiplerine bildirdi. Kendi özel araçları ile H.D. yi hasataneye götürmek için yola çıkan yakınları yolda karşılaştıkları sağlık ekiplerine teslim ettiler. 112 sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından ambulansa aldıkları H.D. yi Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.