Dolar 32,3906
Euro 34,8024
Altın 2.440,02
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Sal 14°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 17°C

KÖYLERDE TAM KADRO GÜÇLÜ DESTEK

KÖYLERDE TAM KADRO GÜÇLÜ DESTEK
15 Mart 2024 13:29
40
A+
A-

KÖYLERDE TAM KADRO GÜÇLÜ DESTEK

Kdz Ereğli’de Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi adayları köy ziyaretlerini dolu dizgin sürdürüyor.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Sn. Saffet Bozkurt ile birlikte Adaylar ; ‘’Ali Kemal Karaca , Hüseyin Engin Temel , Ahmet Eyrilmez , Erol Özsoy , Sinan Durdu ve Alaattin Şen’’ ile tam kadro olarak gittikleri köy ziyaretlerinde tam destekle karşılanıyor.

Köy sakinlerinin kendilerine desteklerini arttırarak ziyaretlerine devam eden İl Genel Meclis Üyesi adayları ; ‘’ÇAYIRLI BÖLGESİ , ŞAMLAR , ORTACI , ÇİĞDEMLİ ZİNDANCILAR , OSMANLAR , İMRANLAR ,DEDELER , DANIŞMENTLİ , YUNUSLU , ABDİ , HALAŞLI , YENİDOĞANCILAR , SÜTLÜCE , A.SOFULAR , KEŞKEK ve EMİRALİ’’ köylerinde yoğun bir sevgi seliyle karşılama gördüler.

Milletvekili Bozkurt ; Köylere en iyi hizmeti veren Ak Parti kadroları olduğunu belirtti. Köylerin sorunlarını çözecek ekibinin daima burada olduğunu belirten Milletvekili Bozkurt ; ‘’Köyler bize , bizler de köylerimize sahip çıkıyoruz. Milletvekili görevime geldiğim günden beri birçok sorunu giderdik , yine taleplerinizi İl Genel Meclis Üyesi ekibimizle çözmeye devam edeceğiz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu seçimde de en fazla oyu vereceğinize inanıyoruz’’ dedi.

Köy ziyaretlerinde İl Genel Meclis Üyesi adayı Ali Kemal Karaca özetle ; ‘’Biz samimiyiz , bölge halkımıza şeffaf , yüz güldürecek hizmetler getirdik. Bu amaçla yolumuza çok daha güçlü destek alarak Zonguldak İl Genel Meclis’inde Ereğli’mizi güçlü bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Köy muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda , yeni hizmetlerimizin akışı devam edecektir , bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 31 Mart’da yapılacak olan yerel seçimleri siz değerli köy sakinlerimizin destekleriyle kazanacağımıza inanıyoruz’’ dedi.

Adaylardan Hüseyin Temel Engin ; Seçim çalışmalarına gösterilen ilgi sayesinde büyük bir azimle sürdürdüklerini söyledi.

Ereğli’nin her köyüne eşit hizmetleri Ak Parti sayesinde ulaştırdıklarını belirten Engin , Ak Parti Zonguldak Milletvekili’miz Sn.Saffet Bozkurt ve Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanımız Sn Muhammet Mücahid Andiç katkılarıyla çok daha iyi hizmetleri sunacağız. Dün biz ne söz verdiysek bunu yeniden hizmete dökecek olan bizim kadrolarımızdır. Bu amaçla gece gündüz köylerimizde sorunları onaran olacağız. Samimi ve içten karşılamalarınız da bunu göstermektedir. Bölge halkımızın her istek ve sorunları daima bizlerde görev aşkı olarak devam edecektir. Bunun bilincinde olarak daima karşınızdayız.

İl Genel Meclis Üyesi adaylarından uzun dönem muhtarlık yapan Ahmet Eyrilmez , Erol Özsoy ve Ereğli esnaflarından Sinan Durdu ; kendilerinin hizmet sevdalısı olduklarını belirterek bölgelerine olan aşklarını hizmete dökmek için vatandaşlardan çok güçlü bir şekilde desteklerini talep ettiler.

Köy ziyaretlerinde vatandaşlar İl Genel Meclis Üyelerini alkışlarla karşılayarak güçlü bir şekilde destek vereceklerini ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.