Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. Kdz.Ereğli Haberleri
  3. Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi hayata geçti

Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi hayata geçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca sürdürülen, “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi kapsamında Ereğli’de hazırlanan 3 okulun kütüphanesi açtı.

Kavaklık İlkokulu, Bahçelievler İlkokulu ve Erdemir İlkokullarında düzenlenen törenlerde konuşan Vali Tutulmaz, kalkınmanın, gelişmenin ve refaha ulaşmanın yolunun okumak ve çalışmak olduğunu anlattı.

Açılışı gerçekleştirilen kütüphanelerde öğrencilerle birlikte kitap okuyan Tutulmaz, öğrencilerle de sohbet etti.

Programa Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ereğli Belediye Başkan Vekili Atilla Bulak, İlçe Jandarma Komutanı Ali Akca, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt katıldı.

Kütüphanesiz Okul Kalmasın” projesi hayata geçti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!