Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

LÖSEV İYİLİKLER TIRI KDZ.EREĞLİ’DE

LÖSEV İYİLİKLER TIRI KDZ.EREĞLİ’DE
23 Ağustos 2022 15:58 | Son Güncellenme: 23 Ağustos 2022 20:58
291
A+
A-

LÖSEV İYİLİKLER TIRI KDZ.EREĞLİ’DE LÖSEMİ VE KANSERLE SAVAŞAN AİLELER İLE BULUŞTU

LÖSEV, “iyilikler Tırı” projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi hasta ve ailelerine yardımlar ulaştırmaya devam ediyor. İyilikler Tırı 23 Ağustos’ta ailelere yardımlarını elden ulaştırdı.

Lösemi ve kanser tedavisinde ilaçlar kadar sağlıklı ve doğal beslenmenin de önemi büyük. LÖSEV’e kayıtlı ailelerin büyük bir çoğunluğu asgari ücret ve altında gelire sahip. Bu nedenle dar gelirli ailelerin iyi beslenmek ve sağlıklı koşulları sağlamak için desteğe ihtiyaç duyuyor. Hastaların ve ailelerinin tüm temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanını dolaşan LÖSEV’in İyilikler Tırı 23 Ağustos’ta Kdz.Ereğli’deki LÖSEV Ailelerine yardımlarını ulaştırdı. Türkiye’nin tüm bölgelerinde kuru gıdadan et ve et ürünlerine, kırtasiyeden giyime bir lösemi ve kanser hastasının iyileşmesi için gerekli olan temel ihtiyaçları içeren yardımları ulaştıran LÖSEV İyilikler Tırında aileler, istediği ürünleri seçebiliyor. Lösemili ve kanserli çocuklar aileleriyle birlikte organizasyona katıldı.

Ankara’dan yola çıkan LÖSEV İyilikler Tırı, Anadolu’nun en uzak şehirlerinden en ücra köylerine ulaşmanın, buradaki lösemili ve kanserli çocukları güldürmenin mutluluğunu yaşatmaya devam edecek. LÖSEV İyilikler TIR’ının bundan sonraki duraklarında da hazır bulunacak; gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar, mobilya, temizlik malzemesi ve bunun gibi yüzlerce yardımı LÖSEV’e kayıtlı aileler ihtiyaçlarına göre, gönüllerince seçebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.