Dolar 32,5293
Euro 34,9386
Altın 2.440,48
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 15°C

MADAM Bulundu..

12 Aralık 2021 13:09
516
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde geçtiğimiz gün kimliği belirsiz iki kişi tarafından kulübesinden çalınmıştı. Polisin çalışması ve sosyal medyada yapılan paylaşımların ardından MADAM vatandaş tarafından yapılan ihbar ile bir bahçede bağlı olarak bulundu.

Köpeğin sahibi Metin Akman evlerinin en küçük bireyi olan MADAM ‘ın bulunmasından dolayı çok mutlu olduklarını ve Zanlılarında bir an önce bulunup cezalarını çekmeleri ile istediğini söyledi.Ereğli’ye bağlı Orhanlar Mahallesi Yalı Caddesi üzerinde evlerinin arka kısmında bulunan kulübesinden kimliği belirsiz iki kişi tarafından çalınan 5 yaşında ki Alman Çoban ırkından MADAM isimli köpek, yapılan haber ve sosyal medya paylaşımlarının ardından vatandaşların ihbarı üzerine bulundu.

MADAM’ın sahibi Meltem ve Metin Akman, arkadaşları ile birlikte köpeklerini teslim aldı. Yaşanan olayın ardından köpeklerine kavuşan Akman çifti büyük mutluluk yaşarken, MADAM ile birlikte evlerinin bahçesinde oyunlar oynadı.

MADAM’ın bulunması ile ilgili olarak duyarlılık gösteren basın mensuplarına ve sosyal medya kullanıcılarına teşekkür eden Metin Akman, suçlularında en zaman da bulunmasını istediklerini söyledi.

Metin Akman konuşmasında “Sosyal medya paylaşımları ve haberlerin ardından bir hanımefendi aradı.

Köpeğin MADAM olabileceğini söyledi.

Bunun üzerine arkadaşlarımız ve bizler oraya gittik. Köpeği oradan aldık.

Bu süreçte ben öncelikle sizlere ve sosyal medya hesaplarından MADAM’ın kaybolması ile ilgili paylaşım yapan dostlarımıza ve Ereğli halkına teşekkür ediyorum.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum. Bugün köpeğimizi kaçıranlar yarın bir gün çocuklarımızı da kaçırabilir.

Bu konuda suçlulara karşı duyarlılık çok önemliydi. Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok kısa zaman da birçok şeyi ortaya çıkardılar.

Eminim ki suçlularla ilgili de kısa sürede bir sonuca varacaklar.

Suçlularında en kısa zamanda bulunacağını düşünüyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.