Dolar 32,5434
Euro 34,9349
Altın 2.426,74
BİST 9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Meclis Üyesi Cengiz Bey Ve Sanayideki Açılmayan Yol Meselesine Dahil Olan Nuri Alço..

29 Ocak 2022 14:21 | Son Güncellenme: 29 Ocak 2022 14:23
609
A+
A-

MECLİS ÜYESİ KENDİNİ ANLATAMADI DA NURİ ALÇO RESİMLİ BİR TROL MÜ TUTTU ?

Kışla Sanayisi Yoğun Kar Dolayısı İle Kar Altında Kaldı.

Sanayi esnafı ise kapalı olan yollarının açılıp ardından da dükkan önlerinin temizlenmesi için belediyeden yardım istedi.

Belediye Her Zamanki Gibi Şikayete İlgi Gösterdi Ve Ve İddiaya göre Oğuz Bey’in Talimatı İle o bölgeye Kepçe Yolladı.

İŞTE ESNAFIN MAĞDURİYETİNİN BİZİM KONUMUZ HALİMİZE GELMESİ DE TAM BURDA BAŞLADI.

BU 3 RESİM ESNAFLARIN İLK ŞİKAYET RESİMLERİ.

SANAYİ ESNAFININ OYU İLE SEÇİLDİ İSENİZ EŞ,DOST AYIRMADAN DÜKKANLARIN ÖNÜNÜ EŞİT ŞEKİLDE TEMİZLETMEK SİZİN VAZİFENİZDİR.

O KEPÇEYİ PARANIZLA KİRALASANIZ BİLE ..

Esnaflar mağduriyetini yazıp bize üstteki resimleri yolladı ve bizde haberi oluşturduk.

Meclis Üyesi Cengiz Güneş bey haberimiz sonrası bize telefonla konunun kendince aciklamasını yapacağına , Facebook’ta ki Ereğli’de neler oluyor adlı bir grupta yaptığımız haber paylaşımın altına kendisini muhatap alamayacağımız kişileri aracı tutar.

Nerden mi biliyoruz ?

Tabiki o haberin altına kendisinin de resmin icine katıldığı kepçenin karı temizleme anını resmettirip Cüneyt adlı kim olduğunu bilmediğimiz ve merakta etmediğimiz birine resimleri servis ettirir..

Bu resimlerle kendileri savunup bizi yalancı ilan etmek istemelerinin ardından 5 dk sonra olay yerine gittiğimizde bu şahsın da yanlı eleştiri yaptığını sanayi esnafının mağdur olduğunu resimlerle tespit ettik .

KİM YALANCI ?

Bu Resimler Tam 5 Dk Sonra Çekildi..

Neyse yazışmalar elimizdedir ama ne hikmetse paylaşımımız kaldırılmıştır .

Cüneyt Adlı kişinin kimliğinin araştırma ihtiyacı duymadık çünkü kendisi hem nazikti hem bir seyleri anlatmaya çabalıyordu buna da bizim saygımız her zaman vardır.

Lakin profili kilitli olan ama profil resmi Nuri Alço olan İbrahim Dibek adlı bir sahte hesaplı kişi tarafından haberimiz sulandırılmıya kalkışılmıstır.

Bu Nuri Alço Resimli Adı İbrahim Dibek adlı kişinin hareketlerini takip ettiğimizde;

Sosyal paylaşım sitesindeki gruplarda paralı asker gibi hareket ettiği ve resminden de anlaşıldığı üzere sahte olduğu tarafımızca belirlenmiştir.

Bizde soruyoruz :

Kdz Ereğli Belediye Meclis Üyesi Cengiz Güneş Bey Sizin Böyle Sahte Hesapların Desteğine ihtiyacınız mı var ?

Acaba Cengiz Güneş beyin Ve Cengiz Beyi Anlatmaya Çalışan Cüneyt adlı şahsın bu gibi sahte hesaplardan yardım isteme yada onların desteğine ihtiyacı var mı diye nacizana sormak istedik …

Sahte trol hesaplardan aldığınız destekle kendinizi haklı sanıp bu tür resimler vereceğinize bence konunun muhattabı olan ,sizin seçilmenize yardımcı olan ; mağdur olup şikayetçi olan sanayi esnafını tek tek gezip onlarla çekilmiş bir resminizi bize yollasa idiniz bizim açımızdan daha güzel bir haber olurdu

Bizi sertlik yumuşatmaz,

Efendilik anlayış sahibi yapar .

Bilginize…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.