Dolar 32,5910
Euro 35,0035
Altın 2.452,35
BİST 9.790,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

MEHMET AZMAN NET KONUŞTU !

MEHMET AZMAN NET KONUŞTU !
2 Şubat 2023 12:16
577
A+
A-

MEHMET AZMAN NET KONUŞTU !

KOOPERATİFİMİZ TÜRKİYEDE İLK SIRALARDA YER ALMAKTADIR.

4 Şubat Cumartesi günü yapılacak Kdz. Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanlık seçimleri öncesi gazetemize açıklama yapan Başkan Mehmet Azman, “Kdz. Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi olarak çıtayı her zaman en yüksekte tuttuk”dedi.

KREDİ GÜCÜMÜZ 345 MİLYON LİRAYA ULAŞTI

 

Kooperatif Başkanı Azman konuşmasında, “2020 yılında plasmanımızı 70 Milyon liradan 2021 yılında 102 Milyon’a, 2022 yılında 275 milyon liraya yükselttik, 2020 yılında 1176 üyemize, 2021 yılında 807 üyemize, 2022 yılında da 1259 üyemize kredi kullandırma imkanı sağladık. Bu yıl plasmanımıza 70 Milyon lira daha ilave ederek 345 Milyon liraya bütçemizi yükselttik. Bu rakam odamızın Türkiye’de ilk sıralarda olmasını sağlıyor. Bu rakam kendi kendimize yetinme olanağı da sağlıyor. Kooperatifimize kredi için başvuran her üyemiz bankanın istediği prosedürlere uyum sağladığı sürece kredisini rahatlıkla alıyor ve kullanıyor” şeklinde açıklamalarını sürdürdü.

 

LİMİTİMİZ 500 BİN LİRA

 

Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman konuşmasında, “Türkiye ekonomik anlamda zor günler geçiriyor. Banka kredilerinin % 25-30’u bulduğu şartlarda devletin sağladığı % 0.75’lik kredi limitleriyle tüm esnafımıza 500 bin liraya kadar kredi kullandırma imkânı sunabiliyoruz. Kredi talep edip geri dönen esnafımız yok. Ereğli Esnaf Odası olarak çıtayı her zaman yüksekte tuttuk, yükseltmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

ESNAFIMIZIN DESTEĞİNİ HER ZAMAN HİSSEDİYORUZ

 

Ereğli Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman seçimlerde karşısında aday olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade ederken “bizler görevimize dört elle sarılıyoruz. Seçimlerin dostluk çerçevesinde olması en büyük dileğimdir. Seçim öncesinde yaptığım ziyaretler bizim doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi. Üyelerimizin desteğini her zaman hissediyoruz. Kdz. Ereğli Esnaf ve Kefalet Odası “Hizmet Çıtası”nı her zaman en üstte tutmuştur, tutmaya da devam edecektir” dedi.

 

Azman, esnafları 4 Şubat Cumartesi günü saat 12.00’da Sevgi Barış Dostluk Düğün Salonunda yapılacak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi seçimlerine davet etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.