Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

MHP belediye seçimine iddialı giriyor…

MHP belediye seçimine iddialı giriyor…
23 Ocak 2024 02:06
108
A+
A-

MHP belediye seçimine iddialı giriyor…

Karadeniz Ereğli İlçesinde MHP Belediye Başkan Adayı İlkay Özdemir, “Ekmeğini yediğim, suyunu içip, havasını soluduğum ilçeme ve Ülkücü Hareket’e bir ömür vakfettim” dedi.

#MHP #Seçim #Belediye #İlkay Özdemir

 

MHP belediye seçimine iddialı giriyor…

Karadeniz Ereğli İlçesinde MHP Belediye Başkan Adayı İlkay Özdemir, “Ekmeğini yediğim, suyunu içip, havasını soluduğum ilçeme ve Ülkücü Hareket’e bir ömür vakfettim” dedi.

#MHP #Seçim #Belediye #İlkay Özdemir

MHP belediye seçimine iddialı giriyor…

 

MHP İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, parti binasında gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasında, Belediye Başkan Adayları İlkay Özdemir’in “bir marka” olduğunu savunarak, seçimleri birlikte kazanacaklarını, Özdemir’in de Ereğli’yi “Anne Şefkati ile” yöneteceğini söyledi.

 

Belediye Başkan Adayı Özdemir de, Maliye Teşkilatının kademelerinde görev yapmasının ardından Karadeniz Ereğli Belediyesi Gelir müdürlüğünden emekli olduğunu hatırlattı.

 

 

Hizmete odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerin tarihe bir not olarak düşüleceğine inandığını belirten Özdemir, şunları söyledi:

 

“Tarih boyunca Türklüğü yaşatmak için bu uğurda toprağa düşen şehitlerimizi, bir Ülkü etrafında toplanmak üzere bizlere önderlik etmiş Başbuğ Alparslan Türkeş beyefendiyi ve ebediyete irtihal etmiş bütün Dava arkadaşlarını yad ediyor ve Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.

 

 

Ekmeğini yediğim, suyunu içip, havasını soluduğum ilçeme ve Ülkücü Hareket’e bir ömür vakfettim. Bu süreçte hep sizlerle omuz omuza oldum. Teşkilatım tarafından görev almam gerektiği bildirilince, Ülkücü disipline uygun şekilde hiç düşünmeden kabul ettim. Tüm Türk Milliyetçilerini, Ülkücüleri, Kdz. Ereğli’ye gönül vermiş tüm Ereğlili hemşerilerimi; onları kırmayan, incitmeyen, her daim hizmetlerinde olan, anne merhameti taşıyan, kibirden, kavgadan uzak, Ereğli için bir ömür vakfeden İlkay ablalarına, kız kardeşlerine güvenerek bu kutlu yürüyüşümde yanımda olmaya davet ediyorum. Tüm Ülküdaşlarım üzerlerine düşen Teşkilat vazifelerine; hemşerilerim de Ereğli’ye artık bir abla, bir kadın eli değmesi gerektiğine inanmış ki çok güzel, çok olumlu destek tepkileri alıyoruz.

 

HİZMET ODAKLI SOSYAL BELEDİYECİLİK

 

Hizmete odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde, bu seçimlerin tarihe bir not olarak düşüleceğine inanıyorum. Bu inançla; bakıma muhtaç yaşlılarımıza, işsiz gençlerimize, çocuklarımıza, öğrencilerimize, kadınlarımıza yönelik sosyal çalışmalarımla umut olacak ve hizmet edeceğim. Kdz. Ereğli’nin tüm ihtiyaçlarına, fiziksel sorunlarına, eksiklerine, tıkanmış, çözülmemiş ihtiyaçlarına hakim olduğumuzu, geçen beş yılların boş yıllar olduğunu, çözülmeyen sorunların, tutulmayan vaatlerin ortada olduğunu görüyorum.

 

EREĞLİ İÇİN HEP BİRLİKTE…

 

Milliyetçi Hareket Partisinin belediyeleri bu minvalde kantara vurulmuş, hep başarılı olmuştur. Ereğli için hep birlikte etkin ve verimli bir yönetim modeliyle israftan kaçınarak, kaynakların isabetli ve adaletli tahsisini yaparak önemli mesafeler kat edeceğiz.

 

Burada bulunan arkadaşlarım da bu şuurda olduğumuzu biliyor, bu doğrultuda Ereğli’de geçen yavaş yıllara son verip, Ereğli halkıyla el ele verip, bir Ülkücü kadının bu sorunlara el atması gerektiğini düşünüyorum. Ereğli’ye bir kadın eli değmesini isteyen ana, bacı, herkesle; yılmayan, yorulmayan, üretken, merhamet duygusuyla, adaletli, birleştiren, ötekileştirmeyen anlayışını belediyecilik hizmetlerine katarak Ereğli’nin İlkay ablası ve kız kardeşi olarak halkımızla el ele olmayı düşlüyorum. Sizlerin ihtiyaçları ve sizlerden gelen talepleri de, katılımcı belediyecilik anlayışı ile dikkate alarak seçim beyannamemizi daha sonra açıklayacağımızı, o gün salonlara sığmayacağımızı ümit ederek sözlerime Liderim Sayın Dr. Devlet Bahçeli başta olmak üzere adaylığımı destekleyen herkese teşekkür ederek son veriyorum.”

 

Tanıtım toplantısına partinin belde belediye başkan adayları ile kalabalık partili katıldı.

 

 

YORUMLAR

  1. Çilek Kentli dedi ki:

    Diğer partiler genç kadrolaşmaya ve aday çıkartmaya başladığı bu dönemde (saygısızlık olarak anlaşılmasın) yaşlı kadrolaşmaya devam etmesi aşırı mantıksız. Günümüz konjonktürüne uymuyor zaten.