Dolar 32,5048
Euro 34,9559
Altın 2.430,10
BİST 9.803,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 19°C
Az Bulutlu
Zonguldak
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C

Milletvekili Adayı Eylem Eylem Bilmez Sendikayı Ziyaret Etti

Milletvekili Adayı Eylem Eylem Bilmez Sendikayı Ziyaret Etti
18 Nisan 2023 11:44
301
A+
A-

Heyecanla beklenen 14 Mayıs seçimleri öncesinde milletvekili adaylarının ziyaret programlarının en önemlilerinden biri 17 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirildi.

 

Son genel kurulda genel başkan yardımcılığı görevinde kalan Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş, sendikanın Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz, bazı yöneticilerin ve sendika üyesi işçilerle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul’u misafir etti. Ertuğrul’un bu önemli ziyaretine partisinin Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Hikmet Uzuner ve çok sayıda örgüt yöneticisi de eşlik etti.

Başından sonuna kadar çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, kendilerini misafir ettikleri için Odabaş, Yılmaz ve sendika yöneticilerine teşekkür eden Zonguldak Milletvekili Adayı Eylem Ertuğrul, son halk oylaması ile gerçekleştirilen anayasa değişikliği sonrasında hayata geçen Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi’nin Türkiye’nin yaşam alanlarında sıkıntı ve sorunlar yaşattığına vurgu yaptı.

Ağırlıklı olarak 14 Mayıs’taki sandık mücadelesi sonrası ülkenin güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş süreci ile ilgili bilgi ve yorumlarını paylaşan Ertuğrul, mevcut iktidar döneminde ekonomik göstergelerin her geçen gün kötüye gittiğini belirterek, bu gidişattan en çok etkilenen kesimin de işçiler olduğunu söyledi.

Ertuğrul ve beraberindekilerinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş da konuklarına hitaben yaptığı konuşmada hiçbir zaman Cumhuriyet Halk Partisi ve parti mensuplarına karşı önyargı içerisinde olmadıklarını ifade ederek; “Tür Metal Sendikası olarak biz de emekçinin yanında olan her partinin yanındayız.”, dedi. “Türk Metal Sendikası ve bizlere ne zaman ihtiyacınız olursa biz buradayız.”, diyen Odabaş, konuşmasının bir bölümünde de Zonguldak ve Ereğli’nin ihtiyacı olan yatırımcıların bölgeye kazandırılması noktasında görüşlerini sundu.

Odabaş özellikle İstanbul’daki sanayici ve işadamlarının bölgeye çekilebilmesi için gerekli çalışmaların mutlaka yapılması gerektiğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.