Dolar 32,6103
Euro 34,6845
Altın 2.525,53
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Motor kısmına sıkıştı az kaldı ölüyordu

Motor kısmına sıkıştı az kaldı ölüyordu
19 Nisan 2021 13:09
628
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Hafif Ticari Kamyonetin motor kısmına giren kedi, İtfaiye ve Zabıta ekiplerinin yaklaşık 10 dakika süren çalışmasının ardından çıkarıldı.

İtfaiye ekipleri tarafından koruma altına alınan kedi tedavi ve bakımları için Ereğli Belediyesine bağlı hayvan barınağına götürüldü. Motora giren kedi, internetten açılan kedi sesi ile çıkarıldı. Olay ilçeye bağlı Sarıkorkmaz Mahallesi Eski İtfaiye Caddesi üzerinde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre Hafif ticari kamyonet sürücüsü aracına bindiği sırada motor kısmında kedinin sesini duydu.

İlk etapta kendi imkânları çıkarmaya çalışsa da bunda başarılı olamayınca İtfaiye ve Zabıta ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri kediyi motor kısmından çıkartmak için çalışma başlattı. İtfaiye erleri kedi sesi çıkararak başladıkları çalışmada kedi motor kısmının altından çıkarak kaçmaya çalıştı. Kediyi yakalayan itfaiye ekipleri bakım ve tedavisi için kediyi Ereğli belediyesi hayvan barınağına götürdü. O anlar cep telefonu ile görüntülendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.