Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 15°C
Sal 16°C
Çar 17°C

MUDANYA, SONSUZA KADAR UNUTULMAYACAK

MUDANYA, SONSUZA KADAR UNUTULMAYACAK
18 Ekim 2023 16:49
164
A+
A-

MUDANYA, SONSUZA KADAR UNUTULMAYACAK

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’ın İskenderun ilçesinde ki evinde depremde yaşamını yitiren Gazeteci Metin Mudanya’nın oğlu Sergen Mudanya’nın (27) adı Alaplı Sahil Park’ta sonsuza kadar yaşatılacak.

Alaplı Belediyesi’nin Eylül ayı olağan Meclis toplantısında görüşülen ve oy birliği ile kabul edilen; ‘İlçemiz Sahil Park’ta dolgu alanında yer alan çocuk parkına deprem şehidi Sergen Mudanya’nın isminin verilmesi’ kararı doğrultusunda hazırlanan üzerinde Sergen Mudanya’nın fotoğrafının ve öz geçmişinin bulunduğu tabela Alaplı Sahil Park’ta bulunan çocuk parkına monte edildi.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin burada yaptığı açıklamada; ‘ 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler birçok vatandaşımızı kaybettik.

Bu kayıplarımız arasında ilçemizde yaşayan ve her kesimin çok sevdiği çok değerli genç kardeşimiz Sergen Mudanya’yı da kaybettik. Sergen, çocukluğundan bu yana tanıdığımız, sevdiğimiz bir kardeşimizdi. O’nun anısını yaşatmak için Eylül ayı meclis toplantısında aldığımız karar gereği Sergen kardeşimizin fotoğrafının ve öz geçmişinin bulunduğu tabelayı bugün buraya monte ettik. Başka Sergen kardeşimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyorum’ dedi.

Deprem şehidi Sergen Mudanya’nın babası Gazeteci Metin Mudanya’da acılarının ilk günkü gibi taze olduğunu ifade ederek Alaplı Belediye Meclisinde alınan kararda emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.