Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 17°C
Per 18°C

Muhittin Dikmen, Türk Anneler Derneği Karadeniz Ereğli Şubesi’ni ziyaret etti.

Muhittin Dikmen, Türk Anneler Derneği Karadeniz Ereğli Şubesi’ni ziyaret etti.
7 Kasım 2023 20:58
107
A+
A-

Ziyaret ve çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen, 7 Kasım Salı günü de Türk Anneler Derneği Karadeniz Ereğli Şubesi’ni ziyaret etti.

İlk olarak 7 kasım Sarıkamış Şehitleri Anma günü dolayısıyla kent merkezi sahil bandındaki Sarıkamış Anıtı’nda düzenlenen törene katılan Muhittin Dikmen, törenin ardından eşi Tunay Dinçer Dikmen ile birlikte Türk Anneler Derneği Şubesi’ne geçti.

14.30 sularında gerçekleşen ziyarette dernek şube başkanı Güler Nuras ve dernek yöneticileri tarafından misafir edilen Dikmen’e yoğun ilgi gösterildiği gözlendi.

Ziyaretinde kendisi ve siyasî geçmişi ile ilgili dernek yöneticilerine bilgiler veren Muhittin Dikmen, partisinin genel merkezi tarafından aday gösterildiği takdirde ortaya kıyacakları ve Karadeniz Ereğli’nin geleceği için önemli olduğuna inandığı bazı projeleri hakkına bildiler verdi. Farklı kültürlerden insanların bir araya gelerek oluşturduğu ilçe halkının en önemli değerlerinden birinin de farklı alanlarda kamu hizmeti veren sivil toplum kuruluşları olduğunu kaydeden Dikmen; “Bu sivil toplum kuruluşlarından biri de annelerimizin gönül birlikteliği gösterdikleri Türk Anneler Derneği. Dernek olarak özellikle de ortaöğretim ve yükseköğretim öğrencilerimiz için sağlamaya gayret ettiğiniz burs gibi imkanları ve gayretlerini iftiharla takip ediyoruz.”, dedi. Dernek yöneticilerinin, ekonomik desteğe ihtiyaç duyan ailelerin evlatları için gösterdikleri emek ve gayretin takdire şayan olduğuna işaret eden CHP Karadeniz Ereğli Belediye başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen, bu gibi özverili çalışmaların, yerel yönetimler tarafından mutlak suretle desteklenmesi gerektiğine olan inancını paylaşarak; “Belediye Başkanı olduğum takdirde Türk Anneler Derneği gibi toplum yararına faaliyet gösteren bu derneklerimizin her zaman yanlarında olacağız ve özellikle burs imkanlarının daha geniş kitlelere ulaştırılabilmesini sağlamak adına derneklerimizin çalışmalarına azami desteği vereceğiz.”, dedi.

Dikmen ve eşi Tunay Dinçer Dikmen’e, derneklerinin çalışmaları hakkında detaylı bilgiler veren Türk Anneler Dermeği Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Güler Nuras da konuklarına teşekkür etti. Dikmen ailesinin her bir kuşağının, Karadeniz Ereğli toplum yaşamında hayırseverlikleriyle bilindiklerine işaret eden Nuras; “Sizin de siyaset yolculuğuna çıkarken bizleri de ziyaret etmeniz hepimizi mutlu etti.”, dedi. Nuras, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Muhittin Dikmen’e belediye başkanlığı yolunda başarı diledi.

Bu arada gerçekleşen ziyarette Türk Anneler Derneği Şubesi adına bir de ilk yaşandı. Derneğin başarılı faaliyetleri hakkında bilgi alan Dikmen, bu çalışmalara ilerleyen günlerde de daha önemli katkılarda bulunabilmek adına derneğe üyeliği kaydını yaptırdı. Dikmen Türk Anneler Derneği Şubesi’nin ilk erkek üyesi oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.